Neler Yeni

Airpods 4 alınır mı?

Hydra*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Berat
Bütçe
6000
merhabalar günlük kullanım için alacağım Anc olmayan modelini sizce alınır mı? değermi beyler

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
ömer faruk
Anc olmayan modeline bu kadar para vermek çok mantıklı değil ya ancli olanı al ya da alternatif markalardan parasına değer bi model bak

Hydra*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anc olmayan modeline bu kadar para vermek çok mantıklı değil ya ancli olanı al ya da alternatif markalardan parasına değer bi model bak
Ya telefon olarak iphone kullanıyorum. Param max 6.5 fln çıkıyor ancli olan model 8,5k O kadar çıkartamayabilirim. Hiç ancli bir kulaklık kullanmadığım için Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum 😂 ama İllaki Alınmaz diyorsanda düşünürüm bi

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
ömer faruk
yani o kadar parayı ancsi olmayan bir kulaklığa sırf apple üretimi diye para vermek biraz boşa olur o yüzden diyorum yoksa genel olarak kalitesi kötü değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı paraya sennheiser in falan çok güzel kulaklıkları var

Hydra*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Berat
yani o kadar parayı ancsi olmayan bir kulaklığa sırf apple üretimi diye para vermek biraz boşa olur o yüzden diyorum yoksa genel olarak kalitesi kötü değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı paraya sennheiser in falan çok güzel kulaklıkları var
O zaman birazdaha çıkartıp ancli modeli alayım sağolun hocam

Kontfire

80+ Silver
benimde bütçe o kadardı amerikadan arkadaşa airpods pro 2 aldırdım. İmkanın varsa yd al bir tanıdığın ile

Hydra*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Berat
benimde bütçe o kadardı amerikadan arkadaşa airpods pro 2 aldırdım. İmkanın varsa yd al bir tanıdığın ile
Hocam almanyada varda Baktım biraz Hemen hemen aynı fiyata geliyor

Top Bottom