Neler Yeni

Yardım Airpods pro 2 alıcamda karasız kaldım yardım edebilicek

Lleazyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yılmaz güvenir
airpods pro 2 yi çok ucuz fiyayata budlum yanipiyasaya göre ucuz almak istiyorum ama biryerde almayın rüzgarda sesi cızırtı yapıyor diyen var kulakta durmuyor pişman olursun diyen varda var yani bende alıyımmı kulaklığa okadar para verilirmi kararsız kaldım ucuz fiyatınıda kaçırmak istemiyorum yardımcı olabilecek arkadaş varmıdır kullanmış deneyimlemiş benim kulak anatomim farklı kemikli kıkırdaklı tam kulağıma otururmu kulağı ağrıtıyor diyenlerde vardı onu söylemeyi unuttum

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Valla ses kalitesi olarak iyi ben aldığımda böyle wow olmadım ama ses kalitesini beğendim gürültü engellemesi güzel kesiyor yine duyuyorsun ama az gürültü engellemeyi müzikle beraber kullanırsan çok iyi olur. istanbuldaysan bazı mağazalarda galiba deneyebiliyorsun ordan deneyebilirsin.

Lleazyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yılmaz güvenir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla ses kalitesi olarak iyi ben aldığımda böyle wow olmadım ama ses kalitesini beğendim gürültü engellemesi güzel kesiyor yine duyuyorsun ama az gürültü engellemeyi müzikle beraber kullanırsan çok iyi olur. istanbuldaysan bazı mağazalarda galiba deneyebiliyorsun ordan deneyebilirsin.
malesef istanbula uzağım biraz izmirde oturuyorum burda da hiç görmedim ama açıklaman için teşekkürler bende jbl kulak üstü kulaklığı var çok patlatıyor ondan buna geçince bi fark olmazmı diyosun

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
malesef istanbula uzağım biraz izmirde oturuyorum burda da hiç görmedim ama açıklaman için teşekkürler bende jbl kulak üstü kulaklığı var çok patlatıyor ondan buna geçince bi fark olmazmı diyosun
Ondan ona geçersen çağ atlamış kadar olursun hocam.

Lleazyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yılmaz güvenir
Ondan ona geçersen çağ atlamış kadar olursun hocam.
sağolasın kral bu kulak ağrıtma işini bilyiomusun yorumlarda gördüm işte 1 saat durunca kulakta ağrı yapıyormuş bu yüzden airpods 4 anc mi alsam diye düşünmedim değil

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Burak
hocam bende almayı düşünüyorum eğer linki vs varsa banada atarmısın

ErZo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erce
Yaklaşık bir senedir kullanıyorum dediğin herhangi bir sorunla karşılaşmadım gönül rahatlığı ile alabilirsin. Sarj vs gibi konularda sıkıntı çekmezsin.Kulak boyutuna göre silikonlarıda mevcut. Alırsan şimdiden hayırlı olsun

Renarchi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Furkan Emre
Iphone kullanıyorsan almak zorundasın gibi bir şey, diğer kulaklıklar çok iyi çalışmıyor.

Lleazyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yılmaz güvenir

Bünyamina

80+ Platinum

Lleazyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yılmaz güvenir
Iphone kullanıyorsan almak zorundasın gibi bir şey, diğer kulaklıklar çok iyi çalışmıyor.
aynen oyüzden almak istiyorum apple ekosistemi güzel çalışıyo diye illa alıcamda hangisi diye karar veremedim diye yazdım pro 2 ağrıtıyosa kulağı 4 alıcaktım ama 2 daha mantıklı geliyo gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

4. nesil olana da bakabilirsiniz. Ben aldım gayet sesi tatmin edici. Mikrofonu başarılı.
anc limi aldın kral anc si nasıl

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
sağolasın kral bu kulak ağrıtma işini bilyiomusun yorumlarda gördüm işte 1 saat durunca kulakta ağrı yapıyormuş bu yüzden airpods 4 anc mi alsam diye düşünmedim değil
Benim hiç öyle şikayetim olmadı, dolgun bass istiyorsan airpods pro alacaksın. Basslar tizleri bir tık kapatıyor ama çok değil.

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Burak
hepsiburadada kral atıyım hemen bu kupon herkese gelmiyomuş ama kral dünde sordular belki sendede vardır https://www.hepsiburada.com/apple-a...-sarj-kutusu-usb-c-mtjv3tu-a-pm-HBC00004XM0O7 500 tl kupon olması lazım kral
hocam fiyat normal gibi bence buradan al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,621
Üyeler
159,364
Son üye
Tahauyar06
Top Bottom