Neler Yeni

Airpods pro 2. nesil

Egmn35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Egemen
İyi günler beyler airpods pro 2. nesil aldım fiyatı yükselir vs diye sizce hata mı yaptım bilemiyorum dün geldi kulaklık ama sadece işe gidip gelirken vs kullanıyorum 2. nesil vardı normal kulakcıkları yok diye hoşuma gitmiyodu. Fiyatı yükselince satayım mı sizce siz olsanız napardınız?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,781
İsim
Kerem Çavuş
İyi günler beyler airpods pro 2. nesil aldım fiyatı yükselir vs diye sizce hata mı yaptım bilemiyorum dün geldi kulaklık ama sadece işe gidip gelirken vs kullanıyorum 2. nesil vardı normal kulakcıkları yok diye hoşuma gitmiyodu. Fiyatı yükselince satayım mı sizce siz olsanız napardınız?
Ben olsam hiç uğraşmazdım kullanmaya devam ederdim bende var öyle yapıyorum açıkcası satmayı da hiç düşünmüyorum memnunum :)

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
1. Nesil Pro var bende , hem müzik hem konuşma hem videoları filan izlemek için kullanıyorum. Aşırı kullanışlı , satmanızı tavsiye etmem. Ben 1. Nesil Proyu 1600₺ ye aldım fiyatı arttı diyede satmayı hiç düşünmedim.

Egmn35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Egemen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1. Nesil Pro var bende , hem müzik hem konuşma hem videoları filan izlemek için kullanıyorum. Aşırı kullanışlı , satmanızı tavsiye etmem. Ben 1. Nesil Proyu 1600₺ ye aldım fiyatı arttı diyede satmayı hiç düşünmedim.
Bende basslara bayıldım açıkcası kafamı patlatıcak derecede bass vuruyo çok hoşuma gitti. Ses kalitesi ufacık şeye göre aşırı iyi.

Top Bottom