neden ?trde airsoft almak ne kadar mantıklı
hocam yurt dısından getirttiremem suan normalde 25kya satılan silah 6k suanda burda bılmıyorum alsammı birseyi varmı diyeGüvenilir hocam 500+ yorum 4.5 yıldızı var ama trde airsoft almak ne kadar mantıklı
hocam silahlara ilgim var, bende çok almak istiyorum ama maaşım yok öğrenciyim :d keşke alabilsem ama işe girip maaşım olunca almayı düşünüyorum yani.ileride airsoft oynamak için ve koleksiyon/dekor
Yani gen 4 g18c getirttik bir keresinde oynama yerleri eskisi kadar popüler değil tek başına atış yapmak bir yerden sonra sıkıyor eğer arkadaş ortamın varsa o zaman eğlencenin awına koyarsınneden ?
doğru söylüyorsun aslinda. tek başına atış bir yerden sonra BAYA sıkar.Yani gen 4 g18c getirttik bir keresinde oynama yerleri eskisi kadar popüler değil tek başına atış yapmak bir yerden sonra sıkıyor eğer arkadaş ortamın varsa o zaman eğlencenin awına koyarsın
4-5 piyasasına bulabilirsin temiz ikinci el eski asker olanlardan o abiler yerlerini kapacak gençlere çok iyi davranıyorhocam silahlara ilgim var, bende çok almak istiyorum ama maaşım yok öğrenciyim :d keşke alabilsem ama işe girip maaşım olunca almayı düşünüyorum yani.
evet çıkıp sokakta insanlara ateş açmak son çare (Polisi arıyorlar)doğru söylüyorsun aslinda. tek başına atış bir yerden sonra BAYA sıkar.
2 silahında linkini atarsan yardımcı olurumileride airsoft oynamak için ve koleksiyon/dekor
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam yurt dısından getirttiremem suan normalde 25kya satılan silah 6k suanda burda bılmıyorum alsammı birseyi varmı diye
bende ilgilim böyle bir şey gorunce baslasammı dedimhocam silahlara ilgim var, bende çok almak istiyorum ama maaşım yok öğrenciyim :d keşke alabilsem ama işe girip maaşım olunca almayı düşünüyorum yani.
tüfek ile başlamak her zaman en iyisidir koleksiyon içindesuanda 6kya otomatik tufek satılıyor sitede onu dusunuyorum alsammı diye ama aklım karıştı
hocam başlaması dert değil satması ve kullanması bir ton sıkıntı boş bir arazide silahı hazırlarken bile 5 ihbar veriyorlar silahlı biri var diye türkiye anlamıyor pek usulüne göre gidip airsoft rangeleridne yapmak lazımbende ilgilim böyle bir şey gorunce baslasammı dedim
"nerden biliyorsun diye sorma" hesabı(Polisi arıyorlar)