- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka çok değişik bi mevzu ya yani el koyma felan da yazmıyor hiç bir maddedeGıdıp almayı dene sılahı dostum, gercek olmasa bıle epey korkutmus olmalısın yetkılı guclerı
Kanka çok değişik bi mevzu ya yani el koyma felan da yazmıyor hiç bir maddedeGıdıp almayı dene sılahı dostum, gercek olmasa bıle epey korkutmus olmalısın yetkılı guclerı
yuksek ıhtımalle gerı alırsınKanka çok değişik bi mevzu ya yani el koyma felan da yazmıyor hiç bir maddede
Tabi ki de polis kendisi de biliyorairsoft olduğunu belirttin mi acaba
Yasak değil ama nasıl taşıdığına bağlı bir yerden bir yere götürebiliyorsun sadece ve kutusundaykenbildiğim kadarıyla airsoft silahları taşımak yasak değil. biraz uğraş sonucu geri alırsın diye düşünüyorum.
e tabii ki illaki şartları vardır.Yasak değil ama nasıl taşıdığına bağlı bir yerden bir yere götürebiliyorsun sadece ve kutusundayken
Böyle bir durum yaşadın mı hiçe tabii ki illaki şartları vardır.
hayır yaşamadım hocam airsoft tercih etmiyorum.Böyle bir durum yaşadın mı hiç
kamusal bi alandamıydın 18 yaşından büyükmüsünaraçda otururken volta atıyorlardı gördü ve aldı para cezası kesildi ödedim geri alabiliyor muyum bilgisi olan varmı
18Yaş kaç?
18 yaşındayım araçdaydım kutu dışında bir yerden bir yere götürülmesi 977tl cezası var fakat hiçbir yerde el koyulma diye bir şeye dennk gelmedim 5326 43.maddeden 977 tl. Tek merak ettiğim geri alıp alamayacağımkamusal bi alandamıydın 18 yaşından büyükmüsün
İspat?yasak