Neler Yeni

AJ159 APEX için kablo önerisi

deixina

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
demir
Selamlar, ajazz aj159 apex almıştım ancak dongle sürekli bağlantıyı koparıp geri bağlanıyordu ben de dongle'da sorun var sanıyordum temudan değişim istedim imkansız olduğunu paramı iade edeceklerini söylediler. Ben de paramı iade etmelerine rağmen sinirlenmiştim stok olmadığından yenisini alamayacağım diye ancak kablonun şu silindir gibi olan kısmını düzeltince bağlantının daha stabil olduğunu fark ettim. Problemin kabloda olduğunu düşünüyorum. İade olan parayla düzgün bir kablo almayı düşünüyorum. Buna ne tür bir kablo alabilirim yardımcı olabilecek var mı?

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Batuhan
Usb Type-C kablo almanız lazım evde telefon için Type-C şarj kablosu varsa onlarda uyabilir deneyebilirsiniz.

Oguz...

80+ Bronze
Normalde o silindir manyetik parazitlenme olmaması için ters iş görmüş😁

deixina

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Usb Type-C kablo almanız lazım evde telefon için Type-C şarj kablosu varsa onlarda uyabilir deneyebilirsiniz.
Evet denedim çalışmadı o yüzden sordum var mı bi öneriniz diye. Chatgpt minimum USB 3.2 falan dedi de ben bunu 3.0da da kullanıyorum. Saçmaladı biraz kendisiyle falan çelişti yok 5Gbps altında alma sonra dedi en fazla 256kbps kullanıyor USB 2.0 bile yeter o mouse için ondan güvenemedim.

Oguz...

80+ Bronze
2.0 kullanıyor normalde ben samsung typec -typec ile bağlamıştım çalışıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet denedim çalışmadı o yüzden sordum var mı bi öneriniz diye. Chatgpt minimum USB 3.2 falan dedi de ben bunu 3.0da da kullanıyorum. Saçmaladı biraz kendisiyle falan çelişti yok 5Gbps altında alma sonra dedi en fazla 256kbps kullanıyor USB 2.0 bile yeter o mouse için ondan güvenemedim.
Birde bazı kablolar sadece sarj için oluyor data aktarımı yapmıyor

deixina

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
demir
Birkaç farklı kablo var evde onlarla da deneyeyim o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok dongle çalışıyor hatta 2.4GHz active de diyor ekranında ama pcde driverda mouse algılanmıyor diğer kablolarda

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Batuhan
Muhtemelen sadece şarj etmek için kullanılan kabloyu takmışsındır. Telefonla bilgisayara dosya atabildiğin bir kabloyla bağlamalısın ki pc mouseyi tanısın.

deixina

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
demir
iPhone kullanıyorum :') type C data kablom yok şarj etmeye yarıyolar hepsi anca

Top Bottom