penguenserkan
80+
- Reaksiyon skoru
- 40
AJ159P Aldım ve kargomu az önce açtım mouse kablo ve şarj üntiesi geldi bunu nasıl kullanacağım bilmiyorum yardım eder misiniz?
hocam benimki aj159p 2.4ghz felan yazmıyorAlıntıyı görüntüle
Attığım dock u bilgisayara bagladıktan sonra, mouseun alt kısmında sağ tarafta bulunan düğme tarzı şeyi 2.4G yazan yere çekin
Pardon hocam p diyince pro modeli sandimhocam benimki aj159p 2.4ghz felan yazmıyor
pcye takmadım şarj ünitesine taktım şu an çalışıyor hocam ikisinin farkı neMouse altında kapak var onu aç ,içinden usb dongle çıkacak onu pc ye tak
Pro usb dongle yok .şarj standına gömülü . P de ayrı ayrı kullanabiliyon. Sende BT yok. Alıcı 1k. Pro da 8k . Istersen kablo ilede kullanabilirsin.pcye takmadım şarj ünitesine taktım şu an çalışıyor hocam ikisinin farkı ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
driveri vesairesi var mı?
anladım hocam. bt ne oluyor? benimki pro olmadığından sadece 1k hz sanırım. driveri var mıdır aj159p'nin?Pro usb dongle yok .şarj standına gömülü . P de ayrı ayrı kullanabiliyon. Sende BT yok. Alıcı 1k. Pro da 8k . Istersen kablo ilede kullanabilirsin.
Bluetooth yokanladım hocam. bt ne oluyor? benimki pro olmadığından sadece 1k hz sanırım. driveri var mıdır aj159p'nin?
BT bleuthoot demek istedim. Evet driver varanladım hocam. bt ne oluyor? benimki pro olmadığından sadece 1k hz sanırım. driveri var mıdır aj159p'nin?
Ne kadar yakın o kadar iyi. Laptop ise pc ye .kasa ise standakablosuz usb'yi şarj ünitesine takmam mı iyi olur yoksa direk bilgisayara mı takayım hangisi iyi olur?
BT bleuthoot demek istedim. Evet driver var
Ne kadar yakın o kadar iyi. Laptop ise pc ye .kasa ise standa
laptopum hocam. şarj üntesinde takılı şu an küçük usb. kullanmam için illaki şarj üntesini bilgisayara takmama gerek yok o zamanBT bleuthoot demek istedim. Evet driver var
Ne kadar yakın o kadar iyi. Laptop ise pc ye .kasa ise standa