Aj179 Pro alternatifleri?

hidoben45

80+
Reaksiyon skoru
3
Kısmetse Aj179 Pro mouse alacağım, 1900-2200TL yani yakın fiyatlara daha iyi alternatifler var mıdır önerir misiniz?

Kısmetse Aj179 Pro mouse alacağım, 1900-2200TL yani yakın fiyatlara daha iyi alternatifler var mıdır önerir misiniz?
mchose a5 ultra aldım ben 1 hafta oldu çok memnunum ajazz bilemem ama mchose baya iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mchose a5 ultra aldım ben 1 hafta oldu çok memnunum ajazz bilemem ama mchose baya iyi
kabloyla 8k doungle ile 4k hz oluyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kabloyla 8k doungle ile 4k hz oluyor
Ajazz bildiğim kadarıyla Çin menşeili bir marka. Güvenilirlik açısından hiç bi sıkıntısı yok Ajazz Ak820 Pro klavyesi var 5-6 oldu sanarım alalı çok güzel bir klavye. O yüzden mouse'uda ajazz alayım dedim ama ondan önce bi fikir alayım diye oluşturdum. Sizin markanızı hiç duymadım nasıl özellikleri var acaba? Yazarsanız sabah bakacağım yatıcam şimdi.

Ajazz bildiğim kadarıyla Çin menşeili bir marka. Güvenilirlik açısından hiç bi sıkıntısı yok Ajazz Ak820 Pro klavyesi var 5-6 oldu sanarım alalı çok güzel bir klavye. O yüzden mouse'uda ajazz alayım dedim ama ondan önce bi fikir alayım diye oluşturdum. Sizin markanızı hiç duymadım nasıl özellikleri var acaba? Yazarsanız sabah bakacağım yatıcam şimdi.
Ak820 pro yu nereden satın aldınız memuniyetiniz nasıl? Temu üzerinden ak820 almayı düşünüyordum .

mchose da çin üretimi daha önce 85gram g203 kullandım şimdi elimde yok gibi bişey sarjıda baya gidiyo 1kere taktım sadece ondada 15dk doldu kablosu baya kalın masan fln küçükse bi yerlere takılıyo ağır hissettiriyor kabloyla dongle da kullanıyorum ben de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,686
Üyeler
183,159
Son üye
arhh
Geri