Neler Yeni

Ajaaz 159 Pro bağlantısı kopuyor

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Mustafa Yeşilyurt
razer deathdrader v2 mini kullanıyordum bu mouse kullanınca iyiki geçmişim dedim şuan aşırı memnunum ama bağlantı sorunu canımı sıktı şuanlık düzeldi gibi galiba başka usb portuna taktım.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Draq123
ben ilk 726tlye beyaz 159p aldım dün geldi kullandım çok iyiydi bugün 1100e sattım
ikinci aj159pyide ilkini aldıktan 3 gün sonra aldım oda muhtemelen 2 güne gelir 567ye siyah 159p aldım onuda 1000e veririm
üçüncü beyaz aj159pro aldım üç gün önce aldım 10 15 güne anca gelir 733e aldım 1300e veririm onuda
dördüncü beyaz aj159 pro onuda üç gün evvel aldım 10 15 güne gelir 733 oda onuda kendim kullancam
totalde bana beleşe gelmiş olacak :D
Başka konuda 1300 e sattım diye geziniyordu daha satamamış bebeye bak 😀

siyabent

80+ Bronze
Arkadaşlar yeni kayıt olunca 1000 elmas veriyor 1700 tl yapıyor tl ye çevirip ibanınıza çekin herkes faydalansın yeminle ben çektim
https://********.com/tr_TR/internal/register/?inviteCode=969YRI
yeminle çektim(güven sağlama cabası)

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,556
İsim
Kürşat
Arkadaşlar yeni kayıt olunca 1000 elmas veriyor 1700 tl yapıyor tl ye çevirip ibanınıza çekin herkes faydalansın yeminle ben çektim
https://********.com/tr_TR/internal/register/?inviteCode=969YRI
reis şöyle yapalım sen direkt iban at biz oradan sana yollayalım hiç yorma linkle kayıtla falan :D

siyabent

80+ Bronze
hocam :D bi tek bunlarımı aldım önceki konularımı inceleseniz daha evvel aj 159 apex te alıp sattığımı görebilirdiniz şu son aldıklarım kullanacak olduklarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam :D bi tek bunlarımı aldım önceki konularımı inceleseniz daha evvel aj 159 apex te alıp sattığımı görebilirdiniz şu son aldıklarım kullanacak olduklarım
son günlerden örnek verdim :D toplam şimdiye kadar 20 civarı sarı siteden alıp sattım
sarı sitede satanlardan toplu alıp tek tek satıyorum

son günlerden örnek verdim :D toplam şimdiye kadar 20 civarı sarı siteden alıp sattım
temudan hiç indirim düşüremiyordum şu en sonki vergi dahil 727tl konusu açıldı onun sayesinde aldım 4 tane başka ürün almadım temudan

ayriyeten ben bunları tamamen fantezi olarak yapıyorum bebe demeden önce bi kendi halinize bakın :D son 1 haftalık trendyol satışım ektedir sattığım ürünleri alıcıya kendim götürüp o civarı biraz gezip dönüyorum :D yol paramdan başka bir şey çıktığı yok
1738866769142.png

temudan hiç indirim düşüremiyordum şu en sonki vergi dahil 727tl konusu açıldı onun sayesinde aldım 4 tane başka ürün almadım temudan

ayriyeten ben bunları tamamen fantezi olarak yapıyorum bebe demeden önce bi kendi halinize bakın :D son 1 haftalık trendyol satışım ektedir sattığım ürünleri alıcıya kendim götürüp o civarı biraz gezip dönüyorum :D yol paramdan başka bir şey çıktığı yok
1738866769142.png
Ayriyeten belki yaşın yetmediği için bilmezsin fakat ekleyeyim güncel olarak Özen motor halk arasında bilenen adıyla LS2 ve Gp kompozit Bayiiliği yapıyorum bu kadar açıklama size fazlasıyla yeterli olup sesinizi keser umarım ben bunca şeyi 18 yaşımda yapıyorum siz klavye başına oturup laf atmaya devam edin

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,664
Üyeler
167,693
Son üye
kaanbal2458
Top Bottom