Neler Yeni

AJAX 159 Mİ RAZER V2 PRO MU

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Aras Şimşek
Arkadaşlar ajax 159 apex mi razer v2 pro mu daha iyi hangisini tercih etmeliyim

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Arkadaşlar ajax 159 apex mi razer v2 pro mu daha iyi hangisini tercih etmeliyim
elimde ajaz aj159 pro ve razer viper v2 pro var ikisinide iyice deneyimledim ve tercih yapacak olursam viper v2 pro tercih ederim.

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Aras Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
elimde ajaz aj159 pro ve razer viper v2 pro var ikisinide iyice deneyimledim ve tercih yapacak olursam viper v2 pro tercih ederim.
hocam ne gibi artıları var sence anlatır mısın bende de aynı sekılde apex le v2pro var

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Hüseyin Mert Görgel
hocam ne gibi artıları var sence anlatır mısın bende de aynı sekılde apex le v2pro var
aj159 tepkime süresi olsun batarya olsun uzun kullanım açısından baya beğeniyorum ama ağırlık dağılımı ve mouse yüzeyi o kadar iyi değil ve bunlar benim için daha önemli bir konumda bundan dolayı viper v2 pro tercih ediyorum.

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Aras Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aj159 tepkime süresi olsun batarya olsun uzun kullanım açısından baya beğeniyorum ama ağırlık dağılımı ve mouse yüzeyi o kadar iyi değil ve bunlar benim için daha önemli bir konumda bundan dolayı viper v2 pro tercih ediyorum.
aj159 tepkıme suresı falan daha ıyı de mı hocam v2pro ya gore ben de oyle hıssetım sanki
Mesaj otomatik birleştirildi:

razer ürünleri fiyatı gereksiz
hocam iki üründe ben de mevcut almayacağım

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Hüseyin Mert Görgel
aj159 tepkıme suresı falan daha ıyı de mı hocam v2pro ya gore ben de oyle hıssetım sanki
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam iki üründe ben de mevcut almayacağım
aj 159 4k hz ile kullanıyorum viper v2 proda dongle olmadığı için 1k hz ile kullanıyorum ve arada fark olduğu belli oranda hissediliyor. Onun dışında viper v2 proda ağırlık dağılımı çok iyi ve baya hafif hissettiriyor ama aj159 da ağırlık avuç kısmında yoğunlaştığı için hafif bir mouse olsa bile ağır bir hissiyat oluşturuyor.mouse yüzeyi olarak aj159 avuç içini havasız bırakıp kolay kolay terlemeye itiyor ve uzun kullanımlarda elden kayma gibi problemler oluşturuyor bunu viper v2 pro için söyleyemeyecem.Eğer bulabilirsem viper v2 pro için dongle alacam aj159 satacam.

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Aras Şimşek
aj 159 4k hz ile kullanıyorum viper v2 proda dongle olmadığı için 1k hz ile kullanıyorum ve arada fark olduğu belli oranda hissediliyor. Onun dışında viper v2 proda ağırlık dağılımı çok iyi ve baya hafif hissettiriyor ama aj159 da ağırlık avuç kısmında yoğunlaştığı için hafif bir mouse olsa bile ağır bir hissiyat oluşturuyor.mouse yüzeyi olarak aj159 avuç içini havasız bırakıp kolay kolay terlemeye itiyor ve uzun kullanımlarda elden kayma gibi problemler oluşturuyor bunu viper v2 pro için söyleyemeyecem.Eğer bulabilirsem viper v2 pro için dongle alacam aj159 satacam.
hocam abım v2pro kullanıyordu benım aj apexe kondu kendı v2 proyu bana verdı bı de beyaz renk ben karlı mı cıktım sımdı :D

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Hüseyin Mert Görgel
hocam abım v2pro kullanıyordu benım aj apexe kondu kendı v2 proyu bana verdı bı de beyaz renk ben karlı mı cıktım sımdı :D
ben karlı görüyorum güncel değeri bile v2 pronun daha yüksek ve uzun süreli deneyimlerimden dolayı daha iyi bir mouse olduğunu kesinlikle söyleyebilirim.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,384
İsim
Arda doğan

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639