Neler Yeni

Ajazz 159 Pro Mouse Şarj Sorunu ve Çözüm Yöntemleri

HSNCKMN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Hasan Çekmen
Ajazz 159 Pro mouse'un şarjı çok hızlı bitmeye başladı. Öyle ki, 3200 DPI ve 8.000 Hertz ayarlarında CS2'de iki rekabetçi maçın sonunda şarj tamamen tükeniyordu. Bu durum üzerine hemen internette aynı sorunu yaşayanlar var mı ve varsa çözüm nedir, diye araştırma yapmaya başladım. Ancak ne yazık ki herhangi bir çözüm bulamadım.

Kendi yöntemlerimle şarj sorununu çözmeye çalıştım. Ve Mouse'u kullanmadığımda bile sürekli olarak çalışmaya devam ettiğini fark ettim. Bunun üzerine ayarları kurcalamaya başladım ve aşağıdaki adımları uyguladım:

1. Yöntem: Mouse’un Uyumasını Sağlamak
Mouse'un uygulama arayüzünden "Other Setting" bölümüne girerek, mouse’un 15 dakika sonra uyku moduna geçmesini ayarladım. Artık mouse kullanılmadığında 15 dakika sonra kendiliğinden kapanıyor.

> **Not:** Bu işlem yalnızca mouse için geçerli. Şarj standı bu ayardan etkilenmiyor ve açık kalmaya devam ediyor.

2. Yöntem: Şarjı Tamamen Doldurmak
Bu yöntemde mouse’u tamamen kapatıp şarj standına koyuyoruz ve şarjı dolana kadar bekliyoruz. Şarj tamamen dolduktan sonra sorun büyük ölçüde çözülüyor.

Bu yöntemleri uyguladıktan sonra benim mouse’umun şarjı 5 güne kadar dayanmaya başladı. Şarj sorunu yaşayanlara bu yöntemleri denemelerini tavsiye ederim.

***Detaylı fotoğraflar da ekledim, kontrol edebilirsiniz.

Ekler

• AJAZZ 159 PRO.png
    AJAZZ 159 PRO.png
    830.2 KB · Hit: 70
  • 20241120_190929~2.jpg
    3.1 MB · Hit: 31
hocam 15dk demişsiniz ama 15s diyor attığınız ayar ssinde

TahinPekmez

80+ Silver
Bu çocuk da detayli bilgi veriyor.tamamini izlemistim. sarjla ilgili ve hz ile ilgili ayrıntılı bilgi veriyor

Ben de öyle biliyorum ama 15 saniye sonra kapanmıyor, 15 dakika sonra kapanıyor. Ya benim mouse sıkıntılı ya da uygulamada yazım hatası var.
doğrudur hocam da 15dk biraz fazla değil mi 5 kararında gibi

bozkurtum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Nurettin
bende temu dan bu mouse den aldım ancak 10 içerisinde geldi şarj ünitesi üzerinden mouse yi şarj ünitesine bağladım kırmızı ışık yandı 5 dakika geçmeden kırmızı ışık söndü ama şarj olduğuna dair herhangi bir yeşil ışık vs. yanmadı ben kullanmaya devam ettiğimde 5dk.geçmeden mouse iletişimi kesiyordu ve bu döngü hep bu şekilde devam ediyor benim anladığım mouse şarj olmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,134
Üyeler
166,697
Son üye
HappyReis20
Top Bottom