Neler Yeni

Ajazz 179 Apex Dock çalışmıyor

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
3 4 aydır sorunsuz kullandığım mouse da bu sabah dongle çalışmadı. Mouse şuan bu yüzden kablosuz olarak çalışmıyor. Dongle ışığı açıp kapatabiliyorum ama dongle kendisi çalışmıyor. Bu arada mouse sadece 2k hz de kullanıyordum. Aldığım günden beri 3.0 portunda kullanıyorum.

Çözüm için denediklerim:

Arkasındaki düğmeyi basılı tuttum. Üst üste bastım herhangi bir tepki vermedi.
Başka kablo taktım.
Başka porta taktım.
Başka bilgisayarda denedim.
Bilgisayarı yeniden başlattım. Tüm usb portlarını çıkarıp tekrar taktım.
Driverı yeniden kurdum.

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,508
İsim
Muhammed efe
90 gün iade süresi varda 179 apex hıc satılmadıkı
Bende öyle biliyorum 150 euro zamanında mı aldı diye düşündüm ama ilanlara hiç yüklenmedi diye hatırlıyorum. 90 günü geçmiş sanırım zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

159 apex sipariş verdim ama bana 179 apex yolladılar
90 günü geçti di mi bi tarihe bak bakalım ne zaman almışsın

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,508
İsim
Muhammed efe
159 apex almıs 179 apex yollamıslar oda bozulmus sansa bak belki degişim vesaire istese degişirler belki
İade etselerde eski aldığı parayı iade ederler muhtemelen değişim vs imkansız zaten. Eski aldığı parayla da şu an belki indirim kovalayıp aj159p falan alır diye düşünüyorum. Tabi 90 gün geçmediyse. Herşeyden öte daha yanlış ürün gittiği için biz aj159 apex gönderdik bunu kabul edemeyiz diyede bilirler. Yanlış geldi derse bize bildirmeliydiniz diyip hır gür de çıkarabilirler.

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
159 apex almıs 179 apex yollamıslar oda bozulmus sansa bak belki degişim vesaire istese degişirler belki
Bu mouse satın aldıktan 1 ay sonra temudan bir sipariş verdim. Yüzde yüz iade kuponu falan vardı ama sipariş verdikten sonra o kupon hesabıma tanımlanmadı. Ben de desteğe yazdım sistemsel hata olmuş heralde falan demişlerdi. Ben de madem öyle mouse iade edip kupon hakkımı alayım dedim mouse iade ettim. İadeyi iyiki yapmışım.

Top Bottom