Neler Yeni

Çözüldü✓ Ajazz aj159 apex bluetooth'a bağlanmıyor.

EnesG13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes
Merhaba, elimde Ajazz AJ159 Apex mevcut. Temu'dan alındı ve içerisinde dongle çıkmadığından ötürü sadece şarj istasyonuna bağlı şekilde kablosuz kullanabiliyorum. Farenin altından modunu Bluetooth olarak değiştirip Windows üzerinden bağlamaya çalıştım, fakat aygıtlar listesinde mouse görünmüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,330
İsim
Draq123
Merhaba, elimde Ajazz AJ159 Apex mevcut. Temu'dan alındı ve içerisinde dongle çıkmadığından ötürü sadece şarj istasyonuna bağlı şekilde kablosuz kullanabiliyorum. Farenin altından modunu Bluetooth olarak değiştirip Windows üzerinden bağlamaya çalıştım, fakat aygıtlar listesinde mouse görünmüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Apexden zaten dongle çıkmıyor dongle=şarz aleti
Altındaki tuşa basılı tutup dene

EnesG13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu çözdüm. Farenin arkasındaki DPI/PR tuşuna basılı tuttuğum anda algılandı ve bağlantı kuruldu. Konuyu açtığım anda tuşa basılı tutmak aklıma geldi. Çözüm için konu açmam gerekiyormuş :D. İyi Forumlar.

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Kaan
Sorunu çözdüm. Farenin arkasındaki DPI/PR tuşuna basılı tuttuğum anda algılandı ve bağlantı kuruldu. Konuyu açtığım anda tuşa basılı tutmak aklıma geldi. Çözüm için konu açmam gerekiyormuş :D. İyi Forumlar.
Neden baglanmadigini bir sure bulamamistim sonra da amaan deyip dongle ile baglamayi basarmistim. benim de isime yaradi tesekkurler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,791
Üyeler
167,888
Son üye
Akra
Top Bottom