Neler Yeni

Ajazz AJ159 APEX kaç TL'ye alınır?

Spectre_zz

80+ Bronze
Sorun mu. Dostum herkesin kafası mı iyi? Niye herkes birbirini tersleme peşinde. İnsan gibi konuşamıyor mu kimse.
İndirimden önce diyoruz biraz kafanızı kullanın. İndirimden önce bırak 850'yi, bu mouse'u 1500'e almayı düşünmek bile hayal olurdu.
50 dolara alan çok kişi vardı önceden.
bana kafanı kullan diyen adam hangi unide hangi bolum okudu haci bunu yazmadan laf yapamazsın bana

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,492
İsim
Oğuz
bana kafanı kullan diyen adam hangi unide hangi bolum okudu haci bunu yazmadan laf yapamazsın bana
PUHAHAHAHAHAHAHAHAHA olum ne yaşıyorsunuz la siz. Bu konu ile üniversite ne alaka. Ne anlatıyorsun dostum sen. At ulan yerleştirme sonucu hangi üni okuyormuşsun bakalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O 2500 TL muhabbetini tek tek gezip getirmezsen yalancının en önde gidenisin haberin olsun. Buradan sallaması bedava. Boş yapma icraat yap.
Hayırdır sen Apex alamadın mı da bu kadar dert yapıyorsun. Derdin ne millete sallıyorsun?

Oguz...

80+ Bronze
7 klavye 5 mouse 3 kulaklık ve 1 hoparlör kullanıyorum sadece evdeki setupta sevince birikiyo bi şekilde çok da şey etmemek lazım
Yok alınmasına bir şey demiyorum öyle bir hakkım yok zaten kullanılıyor mu okadar şey .yalan olmasım kenarda boş boş duruyor gibi gelliyor he hani sergileyen vardırda

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Oğuz Tutkun
Yok alınmasına bir şey demiyorum öyle bir hakkın yok zaten kullanılıyor mu okadar şey .yalan olmasım kenarda boş boş duruyor gibi gelliyor he hani sergileyen vardırda
ben biriktirmeyi seviyorum. bunları odamda sergilemeye başlayacağım zamanla. mesela çevremdekilerin eski telefonlarını falan alırım hep. parçalayıp tablo haline getircem onları :D değişik ürünler var elimde

Oguz...

80+ Bronze
Olabilir güzelde durur.kullanmayınca sergilenmeyün vb bana biraz gereksiz alışveriş geliyor paran var alırsın ama 3 gün sonra istediğin bir şey oldunda paranın olmaması korkutuyor

penthaL

80+
Hayırdır sen Apex alamadın mı da bu kadar dert yapıyorsun. Derdin ne millete sallıyorsun?
Ben mi millete sallıyormuşum? :D Ulan şu fiyata satıldı bu fiyata satılır falan filan diye bir yerlerinizden uyduruyorsunuz ben de cevabınızı veriyorum. Ne oldu kanıt getiremedin mi? Ulan apex şuanda ajazz'ın kendi sitesinde bile pahalı fiyattan satılmasına rağmen 70 dolar. Bir çılgınlık yapıp TL'ye çevirirsen bile 2400 liraya denk geliyor ve sen diyorsun ki Türk arkadaş indirimlerden önce Ajazz'ın adı sanı duyulmamışken 2500'e aldı. Nereden aldı? Nasıl 2500'e geldi? Kanıtın yok birşeyin yok kanıt getir dedim kıvırmaya başladın daha da rezil olmadan sus artık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Oğuz Tutkun
Olabilir güzelde durur.kullanmayınca sergilenmeyün vb bana biraz gereksiz alışveriş geliyor paran var alırsın ama 3 gün sonra istediğin bir şey oldunda paranın olmaması korkutuyor
tabii ki haklısınız hocam. para konusu bambaşka bir olay ama zevk meselesi.

Spectre_zz

80+ Bronze
PUHAHAHAHAHAHAHAHAHA olum ne yaşıyorsunuz la siz. Bu konu ile üniversite ne alaka. Ne anlatıyorsun dostum sen. At ulan yerleştirme sonucu hangi üni okuyormuşsun bakalım.

boş gelenin boş kalfası 2 tane mouse almışsın raconunu kesiyorsun

530ttlik ürünü 2000 e millete kitlemenin derdindesiniz

Ben mi millete sallıyormuşum? :D Ulan şu fiyata satıldı bu fiyata satılır falan filan diye bir yerlerinizden uyduruyorsunuz ben de cevabınızı veriyorum. Ne oldu kanıt getiremedin mi? Ulan apex şuanda ajazz'ın kendi sitesinde bile pahalı fiyattan satılmasına rağmen 70 dolar. Bir çılgınlık yapıp TL'ye çevirirsen bile 2400 liraya denk geliyor ve sen diyorsun ki Türk arkadaş indirimlerden önce Ajazz'ın adı sanı duyulmamışken 2500'e aldı. Nereden aldı? Nasıl 2500'e geldi? Kanıtın yok birşeyin yok kanıt getir dedim kıvırmaya başladın daha da rezil olmadan sus artık.
boş çar kral engelle geç uğraşma

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alperen Yılmaz
2500 e alan arkadaşın sorunu bizi alakadar etmiyor

kanka beyaz kimde var ya ilan gorursen atar misin ya da bana dmden nickini atar misin alayım beyaz

takas olsa daha iyi olacak turuncuyu satmakla zaman kaybetmeyecem az da olsa
izin alayım kendisinden

penthaL

80+
%60 vergi var 70*35*%160 vergili fiyatı öyle bakarsan
Ajazz'ın kendi sitesindeki fiyattan bahsediyoruz. O sitedeki fiyat yabancılar için çekilmiş bir fiyatlandırma zaten, bu yüzden yüksek. Ama yabancılar dolar kullandığı için yabancılara ucuz. Sen onu gidip TL'ye çevirsen bile 2400'e denk gelirken bu elemanın türk arkadaş 2500'e aldı demesi ironik. Ayrıca türk lirası ile satış yapan temu, aliexpress gibi sitelerde bu fiyat çok daha düşük.

Hatta şimdi baktım sepete ekleyince 52 dolara düşüyormuş apex. Ajazz'ın kendi dolar bazlı yurtdışı satış sitesinde bile hal böyleyken bu çakallar millete 2000 liraya apex kakalayabileceğini zannediyor. :D
1731703325560.png

Spectre_zz

80+ Bronze
Ajazz'ın kendi sitesindeki fiyattan bahsediyoruz. O sitedeki fiyat yabancılar için çekilmiş bir fiyatlandırma zaten, bu yüzden yüksek. Ama yabancılar dolar kullandığı için yabancılara ucuz. Sen onu gidip TL'ye çevirsen bile 2400'e denk gelirken bu elemanın türk arkadaş 2500'e aldı demesi ironik. Ayrıca türk lirası ile satış yapan temu, aliexpress gibi sitelerde bu fiyat çok daha düşük.

Hatta şimdi baktım sepete ekleyince 52 dolara düşüyormuş apex. Ajazz'ın kendi yurtdışı satış sitesinde bile hal böyleyken bu çakallar millete 2000 liraya apex kakalayabileceğini zannediyor. :D
Alıntıyı görüntüle
kanka hala yazıyon mu adamlara engelle geç zamanın gidiyor

Top Bottom