Spectre_zz
80+ Bronze
şu an bende razer viper mini var şu an aj159 proyu alsam bana bi avantaj saglar mi oyunlarda
Kullandım diye benim yan hesaba da atmıyor.yaw kdlwşaklşidklaşiwklşi yeni hesapta deniyim en iyiysi ilk açtığımda vermişti temuyu merak ediodum basmışım çöpe
Kaça aldın brooke benlik sıkıntı yok 8k kullanıcak kadar hayatsız değilim zaten kullanamda 1k hz de sıkıntısız kablosuz bir mouse olsun bana yeter sırf ucuz olcak diye sıkıntılı bir model almak istemem
?Mesaj otomatik birleştirildi:
kullanmışsın zaten
la ciddi misin yeni açtım yan hesabıKullandım diye benim yan hesaba da atmıyor.
Satim sanaşu an bende razer viper mini var şu an aj159 proyu alsam bana bi avantaj saglar mi oyunlarda
daha almadım teşvik kuponu bekliyorum 1200 e denk geliyor %20 kuponlaKaça aldın bro
Mesaj otomatik birleştirildi:
?
bu arada proda da 8k var zaten sensördeki fark da hissedemezsin pro al direktoke benlik sıkıntı yok 8k kullanıcak kadar hayatsız değilim zaten kullanamda 1k hz de sıkıntısız kablosuz bir mouse olsun bana yeter sırf ucuz olcak diye sıkıntılı bir model almak istemem
1 tane aldıysan zararı olmaz kullanırsın bir şekil. satmak icin stok yapmaya çalışanlar hüsrana uğrayacak.o konuda haklı olabilirsiniz pek bilinmediği için patlayabilir ben kullanmak için aldım içim rahat
Bende beyaz istiyodum alamadımEn azından siyah ben beyaz aldım :/ değiştiremiyorum siyahla
Valla atmıyor ya ben şanssızım ya da cidden öyle.la ciddi misin yeni açtım yan hesabı
JKGLFŞDSAJGKLŞDFSAGASla ciddi misin yeni açtım yan hesabı
oda kafama yattı uyguna geliyorda p ile pro arasında ne fark var159P de 1000 de kullanılıyo pro alıp 1000de kullanıcaksan direkt p al geç