Açık arttırma derken nasıl yani öyle bişey mi varmış ilk defa duyuyorum1800 nakit çıkar. Donanım arşivi açık arttırmaya at kaça kadar yükselecek merak ettim
Evet hocam 179 un mouse tipi ergonomik diye geçiyor zaten, üstelik 159 a kıyasla daha iyi bir malzeme kalitesine sahipmişbence 179 çok daha ergonomik 159 değilde 179 olsa ben bile alabilirdim
Öyle bir konu başlığı yok hocam espri olarak demiştim ama olsa güzel olurduAçık arttırma derken nasıl yani öyle bişey mi varmış ilk defa duyuyorum
Evet hocam 179 un mouse tipi ergonomik diye geçiyor zaten, üstelik 159 a kıyasla daha iyi bir malzeme kalitesine sahipmiş
aynen hocam da 20 lira veriyim hak geçmesin adresi atıyom özeldendoğru diyon hocam çok kötü bu kullanılmaz, 20 lira çok bu arada 10 liraya veririm
şaka maka harbi çok iyi denk gelmiş hocam hayırlı olsunAçık arttırma derken nasıl yani öyle bişey mi varmış ilk defa duyuyorum
Evet hocam 179 un mouse tipi ergonomik diye geçiyor zaten, üstelik 159 a kıyasla daha iyi bir malzeme kalitesine sahipmiş
otistik ajazz patladım görünce asucvasucvaushgcv
Bende bilmediğim için şaşırdım olsa çok güzel olurdu gerçektenÖyle bir konu başlığı yok hocam espri olarak demiştim ama olsa güzel olurdu
Tamam hadi 20 olsun yarın veriyom kargoya Teşekkür ederimaynen hocam da 20 lira veriyim hak geçmesin adresi atıyom özelden
Mesaj otomatik birleştirildi:
şaka maka harbi çok iyi denk gelmiş hocam hayırlı olsun
Mevzuyu anlayınca ben de patladım sdfshfbdksdfsotistik ajazz patladım görünce asucvasucvaushgcv