İnceleme Yeni F/P Kralı Olabilecek mi? Ajazz AJ199 4K Wireless Gaming Mouse

Elime geçerse kıyaslarım başkan, M800 Pro varken bir de Ultra'sını aldırmayın bana :giggle:

Bence sorun yaşamazsın, R5 7600 var bende, %7-10 civarı işlemci kullanımını arttırıyor mouse (yaklaşık değerdir)
Hocam i5 12450h biraz güçsüz bir işlemci ve laptop işlemcisi olduğu için 4k biraz sıkıntı olur bide ekran 240 hz değilse 4k ya gerek yok fark hissetmezsiniz

Hocam i5 12450h biraz güçsüz bir işlemci ve laptop işlemcisi olduğu için 4k biraz sıkıntı olur bide ekran 240 hz değilse 4k ya gerek yok fark hissetmezsiniz
144hz ekran. 1500e donglesiz alacagima 1700e dongleli alirim daha iyi. Zaten nays vb ile 1500e gelir

Bunun yerine Ninjutso Sora almaya değer mi +2k daha verip?

Sipariş veren herkese kazasız belasız hayırlı uğurlu olsun bende verdim.

F1 Pro Max
R1 Pro Max
AJ199
Arasından hangisi alınır, fiyatı önemli değil mouse alınca uzun yıllar kullanıyorum sadece malzeme kalitesi ve genel kalite bakımından soruyorum.

F1 Pro Max
R1 Pro Max
AJ199
Arasından hangisi alınır, fiyatı önemli değil mouse alınca uzun yıllar kullanıyorum sadece malzeme kalitesi ve genel kalite bakımından soruyorum.
Ben olsam delux m800 ultra önerirdim ama birazdan en az 50 tane F1 pro max al mesajı gelecek

hocam amazonda tahmini ithalat ücreti diye bir ücret daha var ondaki olay nasıl gerçekleşiyor bilgilendirebilir misiniz rica etsem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam amazonda tahmini ithalat ücreti diye bir ücret daha var ondaki olay nasıl gerçekleşiyor bilgilendirebilir misiniz rica etsem
net olarak yazan tutar mı ödeniyor yoksa max o fiyat mı daha aşağısı olabilir mi yani

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

net olarak yazan tutar mı ödeniyor yoksa max o fiyat mı daha aşağısı olabilir mi yani

2'sinin toplamını ödersin. Vergiyi önden ödediğin bir sistem Amazon'daki.

1709469340733.png

Bu fare 1436₺ mesela = 1199 + 236 ₺ şeklinde hesaplanıyor.

Geri