Palo DAYI 👑
80+ Gold
haftaya gelir net tam kac gun surdu 1 haftamı oluyor ve hangi kargoohh sonunda geçmiş gümrükten level 50 Aj159 Pro geliyor.
Alıntıyı görüntüle
haftaya gelir net tam kac gun surdu 1 haftamı oluyor ve hangi kargoohh sonunda geçmiş gümrükten level 50 Aj159 Pro geliyor.
Alıntıyı görüntüle
dur bende bakimohh sonunda geçmiş gümrükten level 50 Aj159 Pro geliyor.
Alıntıyı görüntüle
Ne fotosu attınız hocam bana da atarsanız seviirimvalla bilmiyom ki yalvar yakar arkadaşım daha ucuza aldı falan bir şeyler dedim en sonunda kanıt at dedi attım. cevap bekliyorum
50 kere baktım tık yok herhalde 1saat olmuş bilgi geleli.ohh sonunda geçmiş gümrükten level 50 Aj159 Pro geliyor.
Alıntıyı görüntüle
bi dur be kardeşim az once aldım biz daha almadık sakin ol salında alalım beyazıolum telefonda beyazını açmışım tıkladığım için rengi canlı ya stoğa eklendi sandım elim ayağım titredi
aynı anda gelmez herhalde yaAynı T.C ile olan sipariş aynı anda gümrüğe girerse beraber hesaplanıyor diye biliyorum
3
kime ait bilmiyorum kaydedilenlerde kalmış forumdan birinin teşekkürler kendisineNe fotosu attınız hocam bana da atarsanız seviirim
iyi iyi ürünler geliyor biraz biligimiz olur sensölerı ne veya kopma falan yapıyormu diye haftaya ilk sipariş gecenlerın ürünleri gelir50 kere baktım tık yok herhalde 1saat olmuş bilgi geleli.
Alıntıyı görüntüle
Anlaşmışlar bunlar bilerek bekletiyorlar.50 kere baktım tık yok herhalde 1saat olmuş bilgi geleli.
Alıntıyı görüntüle
Switch al yedek olur en azından.Bu klavyenin yanına ne koyacağım ben ya