daha kimsenin eline ulaşmamıştırkonu 500 sayfa olacak nerdeyse. Apexi alıp kullanan varsa farklı konu açıp deneyimlerini yazabilir mi. Bu konuda yazıldıysa ben görmedim.
5d aha modern banada 5 daha iyi geliyor ama ama oyunda en sevmedıgım haritaların cok buyuk ve ruhsuz oyuncuların olmasıPeki bf 5 mi 1 mi? Bence 5
kullanalar vardaha kimsenin eline ulaşmamıştır
sendemi apex aldın5d aha modern banada 5 daha iyi geliyor ama ama oyunda en sevmedıgım haritaların cok buyuk ve ruhsuz oyuncuların olması
ama temudan alan yok galibakullanalar var
pollıng test yapmayı dene8k da çalıştığını nasıl doğrulucaz
Kullanıyorum aktif bugün geldidaha kimsenin eline ulaşmamıştır
var bırkac sayfa oncesınde resimler dahi var daha bugun elıne ulasanlar var ben bısey almadım klavye dısınıdasendemi apex aldın
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama temudan alan yok galiba
biraz daha deneyimleyim konu açarımkonu 500 sayfa olacak nerdeyse. Apexi alıp kullanan varsa farklı konu açıp deneyimlerini yazabilir mi. Bu konuda yazıldıysa ben görmedim.
Neden LoL Ounamaya Başlamıyorsunuz Hocam Çok Seviceksiniz5d aha modern banada 5 daha iyi geliyor ama ama oyunda en sevmedıgım haritaların cok buyuk ve ruhsuz oyuncuların olması
apex modeli mi hocam. Herhangi bir sorun yaşadın mı. 4k sorunsuzsa benım ıcın yeter. 8k gereksiz.Kullanıyorum aktif bugün geldi