Ana hesabımda 4 gündür bekliyor indirim gelmedi yeni hesap açtım proyu sepete dün ekledim bugün extra indirim geldi 439 oldu sepetteDostlar aj159 pro yu en ucuza nasıl alabilirim? hesabımda yüzde 20 indirim var.
Ana hesabımda 4 gündür bekliyor indirim gelmedi yeni hesap açtım proyu sepete dün ekledim bugün extra indirim geldi 439 oldu sepetteDostlar aj159 pro yu en ucuza nasıl alabilirim? hesabımda yüzde 20 indirim var.
tekrar bağlan hocam farklı biri gelirse tekrar iste,vermeyeni değerlendir 1 yıldız ver öyle de verebiliyorlarHocam sizin %20 indirim kuponu taktiğiniz denedim ama müşteri hizmetleri vermedi kupon.
Gerçek yanına 2 tane de ürün almanız gerekiyor .Hocam bana 1 tane ücretsiz ürün hakkı falan vermiş ama gerçek mi ?
Pro'da sorun yaşayan neredeyse yok Apex'de sorun yaşayan var.Beyler Royuan ile ilgili hiçbir bilgi bulamadım. Nordic kadar iyi değil sanırsam. 159Pro'da sorun yaşama gibi bir ihtimalimiz var mı? Bu mcu ile ilgili bilgisi olan var mı?
adamlar senden parayı her türlü alıyor kısacaGerçek yanına 2 tane de ürün almanız gerekiyor .
ben dün 700 e aldım geçen hafta alanlar 1400 e almış bunu boşa giden kuponun yok bence apexi de yakalamak çok zor
hocam profilde mesajlar kısmında kampanyalar var orda indirim kartı diye bir şey geliyor ona girip istediğiniz ürünü seçebiliyosunuz ben proyu seçtim ona uyguladıHocam kampanyanın adı ne ?
İade ediyom o zaman
vala efsane fiyat hocamAna hesabımda 4 gündür bekliyor indirim gelmedi yeni hesap açtım proyu sepete dün ekledim bugün extra indirim geldi 439 oldu sepette
total 860tlye geliyor provala efsane fiyat hocam