apexi de zorlayan olursa artık mouse almayı bırakıp para falan kazansın 500 tlden ne indirim bekleyecek zatenO dediğimiz pro içindi Apex'i daha ucuza almak etik değil asıl fiyatı zaten 68 dolar falan.
sepetinde beklettiğinde sepete indirim uygulandığı söyleniyor 1-2 gün beklet istersenDostlar aj159 pro yu en ucuza nasıl alabilirim? hesabımda yüzde 20 indirim var.
kardo aynı şeyi 3 kere yazdın geçmiş olsun
Hocam sizin %20 indirim kuponu taktiğiniz denedim ama müşteri hizmetleri vermedi kupon.sepet indirimi oluyormuş biz alamadık bari siz alın onu ve %20 yi almadan bence alma başarılar
İade edince kupon da iade ediliyor
bekletmeyle alaksı yok promosyonlara bakarsanız her gün belli saat aralarında geliyor tamamen algoritma ile alakalısepetinde beklettiğinde sepete indirim uygulandığı söyleniyor 1-2 gün beklet istersen
Bizim yarı fiyatımıza ürünü almışsın şükret knk
Hocam bana 1 tane ücretsiz ürün hakkı falan vermiş ama gerçek mi ?bekletmeyle alaksı yok promosyonlara bakarsanız her gün belli saat aralarında geliyor tamamen algoritma ile alakalı
hangi promosyon o birsürü var bende buna indirim yapan göremedim ss yok mubekletmeyle alaksı yok promosyonlara bakarsanız her gün belli saat aralarında geliyor tamamen algoritma ile alakalı
Hocam şuan en ucuz bu linkteki sanırım.Bide manyetik şarj+8k sensör falan yazıyor.onuda mı yolluyorlar ?sistem sana özel başka bir kupon vermediği sürece %20 indirimden fazlasını alamazsın