Bedi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 158
nerden geliyor oPro'yu böyle alma sepete özel 500tl düşüyor öyle al
nerden geliyor oPro'yu böyle alma sepete özel 500tl düşüyor öyle al
Knk bakalım gerçekleşcek mi eğer verirse yazıcam 50 kere yazdım hiç yardımcı olmadılar tabi herkeste yapar mı bunu bilmişyorumTaktiği yazsana özelden ilk biz yapalım![]()
işte öyle bir durum da var50 kişi iade etmeye kalkarsa nereye versinler iade
ne kadar oluyo ki pro modeliGeçer de indirimle alın bence.
Pro sürümü de Royuan geliyor mail attık. Youtube'da Apex incelemelerini izlerseniz sorunsuz bir sürü inceleme göreceksiniz. Apex genel olarak sorunlu evet. Parası bol olup şansını denemek isteyen Apex alsın eğer tek bir mouse alacak olup parası az olan var sa Pro alsın.Güzel kardeşim satıcıya kaç kişi sordu. Satıcı apex modelinin mcu geleceğini kesin bir şekilde söylüyor. Pro modeli için kesin bir beyan yok nordic veya mcu gelebilir. En kötü senaryoda ikiside mcu gelse pro alanlar sorun yaşamazken apex alanlar yaşayacak. Bende diyorum ki o riske girmeye değer mi? Temu geri iade etmenizi isteyecek ürünü tekrar geri kargolayacaksınız zaten gelmesi kaç hafta sürüyor kaç haftada gidecek kaç kişi iadeyle uğraşmak ister. Siz temuyu aliexpress veya amazonla karıştırıyorsunuz. Ürün sizde kalacak para iadesi olacak vs. bu dediğiniz mümkün değil. Sorunsuz mouse almak isteyen ben kullanırım diyen adam macera aramamalı çek proyu sorun yaşama. O riske girmek istiyorum diyende buyursun girsin umrumda değil ben burada kısıtlı parası olan insanları düşündüğümden yazıyorum. İsterseniz gidin 10 tane apex alın banane.
normalde ne kadarki indirim oluncageçer ama alma çok pahalı satış fiyatına bakıcan 30 dolar aşağısı geçer
BaksanaTr de doğru düzgün klavye bilek desteği yok bunu kullanan oldu mu hiç? Vergiyle 250 ye felan gelir herhalde
Alıntıyı görüntüle
Çok zengin arkadaşlar da bi tane foruma hediye etsin artıkınPro sürümü de Royuan geliyor mail attık. Youtube'da Apex incelemelerini izlerseniz sorunsuz bir sürü inceleme göreceksiniz. Apex genel olarak sorunlu evet. Parası bol olup şansını denemek isteyen Apex alsın eğer tek bir mouse alacak olup parası az olan var sa Pro alsın.
700 e almış oldum vergiyle kupon bekleyin temuya gir çık yapın 1 2 güne gelirne kadar oluyo ki pro modeli
ne zaman oluşturmuştun siparişi kralAha benim Aj159 Pro'yu sonunda uçağa vermişler sabah fena darladım bildiğin kırbaçladım.
Alıntıyı görüntüle