- Reaksiyon skoru
- 291
%20 kuponu 2.kez veriyorlar mi
Bu tarz alma hocam @shaco27 bulut olandan satıyor bak istersenTr de doğru düzgün klavye bilek desteği yok bunu kullanan oldu mu hiç? Vergiyle 250 ye felan gelir herhalde
Alıntıyı görüntüle
670 e tamamlamalık için bakıyorumBu tarz alma hocam @shaco27 bulut olandan satıyor bak istersen
Ürün sorunlu ise Temu ürün sizde kalsın diyebilir bence.Güzel kardeşim satıcıya kaç kişi sordu. Satıcı apex modelinin mcu geleceğini kesin bir şekilde söylüyor. Pro modeli için kesin bir beyan yok nordic veya mcu gelebilir. En kötü senaryoda ikiside mcu gelse pro alanlar sorun yaşamazken apex alanlar yaşayacak. Bende diyorum ki o riske girmeye değer mi? Temu geri iade etmenizi isteyecek ürünü tekrar geri kargolayacaksınız zaten gelmesi kaç hafta sürüyor kaç haftada gidecek kac kişi iadeyle uğraşmak ister. Sorunsuz mouse almak isteyen ben kullanırım diyen adam macera aramamalı çek proyu sorun yaşama.
ön siparişti birine ürün aldık bunun yüzünden kargoya çıkmadı 87 tuş aldım galiba bu çıkar hemenTr de doğru düzgün klavye bilek desteği yok bunu kullanan oldu mu hiç? Vergiyle 250 ye felan gelir herhalde
Alıntıyı görüntüle
bende 4 tane oldu %20 kupon bir yerime koyucam artık.%20 kuponu 2.kez veriyorlar mi
veriliyor ben aldım%20 kuponu 2.kez veriyorlar mi
Geçer de indirimle alın bence.Alıntıyı görüntüle
bu gümrükten geçmez mi şimdi
Pro'yu böyle alma sepete özel 500tl düşüyor öyle alAlıntıyı görüntüle
bu gümrükten geçmez mi şimdi