zamanında amazondan delux m820 almıştım bataryası bozuk şekilde geldi kablolu kullanıyorum para iadesi almıştım belki olabilir. Temunun politikasını bilememÜrün sorunlu ise Temu ürün sizde kalsın diyebilir bence.
zamanında amazondan delux m820 almıştım bataryası bozuk şekilde geldi kablolu kullanıyorum para iadesi almıştım belki olabilir. Temunun politikasını bilememÜrün sorunlu ise Temu ürün sizde kalsın diyebilir bence.
temu dolandırma mı yok artıkMouse için bi taktik umarım gerçekleşir nasıl diye sormayın gerçekleşirse cevaplıyacağım
4-4-2 taktiğimi sadsadaMouse için bi taktik umarım gerçekleşir nasıl diye sormayın gerçekleşirse cevaplıyacağım
anladım hocam teşekkürler cevap içinhiç fark etmez mantığı şöyle bir kargo kutusunun içi toplamda 30 dolar altı olacak
50 kişi iade etmeye kalkarsa nereye versinler iadezamanında amazondan delux m820 almıştım bataryası bozuk şekilde geldi kablolu kullanıyorum para iadesi almıştım belki olabilir. Temunun politikasını bilemem
yeni aldım hemen iade etsem gelmez dimi para of yaben yanında aldığım ürünü iptal ettim provizyona hemen düştü herhalde yarın veya ilerleyen gün iade etmiş olur bankam garanti
hahah yok be fazla fiyata aldık bir şey denedim iletti bakalım gerçekleşirse buraya yazarım faydalanırsınız umarım olurtemu dolandırma mı yok artık
Taktiği yazsana özelden ilk biz yapalımMouse için bi taktik umarım gerçekleşir nasıl diye sormayın gerçekleşirse cevaplıyacağım
asddasads 2-4-44-4-2 taktiğimi sadsada
kral sen de apexin stoğunun olmadığını bile bile niye alıyosunyeni aldım hemen iade etsem gelmez dimi para of ya
Valla ya...şöyle 500 tane apex ekleseler ya alan alsın satan satsın şu konu da daha uzamasın milleti mum ettiler burada