bi sepet 700 diğeri 400 geçiyorum o şekilde ama30 doları geçmediyse ayrı ayrı geçer bir de aylık kotan 5 kargo onu da doldurmamış olman lazım
daha iyi olmuş sorunsuz mouse a sahipsin artıkProyu sipariş ettim yanlışlıkla sepette apexte var sanıyordum oofff
vergi hariç 1080 tl ye kadar alınabiliyor diye biliyorum geçer yaniAlıntıyı görüntüle
bu gümrükten geçmez mi şimdi
geçerAlıntıyı görüntüle
geçer ama alma çok pahalı satış fiyatına bakıcan 30 dolar aşağısı geçerAlıntıyı görüntüle
Nordic MCU ile sorun yaşayacak kadar kötü mouse yapıyorlarsa Royuan ile hele hele yapamazlar.Arkadaşlar şunu hiç söylemiyorsunuz belki önceki Apex batch'i Nordic'ti, sorunlar meydana geldi ve yeni batch'de Royuan kullanmaya karar verdiler. Peşinen Royuan=kötü demek mantıklı değil.
Hocam 350 falandı zaten pro. Apexle birlikte almak istiyordumdaha iyi olmuş sorunsuz mouse a sahipsin artık
isteyen olursa satabilirim tamam la sen sepetini alıcaksan bence güzel destek tercih meselesi tabii ki.670 e tamamlamalık için bakıyorum
Ben aldım onu hocam. Sana aldığım fiyata ajazz aj09 veya ajazz aj 159mc verebilirim.HAYIR SİPARİŞİ VERDİĞİMDE GİTTİ
ben yanında aldığım ürünü iptal ettim provizyona hemen düştü herhalde yarın veya ilerleyen gün iade etmiş olur bankam garantiiptal etsem kupon ve para iadesi gelir mi hızlı
hiç fark etmez mantığı şöyle bir kargo kutusunun içi toplamda 30 dolar altı olacakbi sepet 700 diğeri 400 geçiyorum o şekilde ama
aylık kotamdan hiç harcamadım ki kasıma anca gümrüğe girer diye düşünüyorum