❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

AJAZZ AJ159PRO alanlar vergisiz şekilde kaça aldınız. Bende 820tl mouse şuan. Nasıl daha ucuza alırım belli saatlerde fiyat mı düşüyor
vergisiz 440 a geldi bana temuya gir proyu sepete ekle çıkar falan takıl öyle profilden mesajlardaki kampanyaları kontrol et sana özel indirim diye bişey yolluyor orda gözükürse mouse alırsın

Proyu sipariş etmişim gösteriyor sadece

kronik sorun varmı bilmem 1000 hız yine iyi fiyatına göre hem standlı hem sağlam mouse alıyorsunuz mantığı vurdunmu 1k yakınken kopma yoksa hiç bır sıkıntı yok.ekran olan model birde kıytırık mousların fiyatı belli aldığınızda sorunsuzda kullanabilirsiniz veya sorunluda.
en azıyla uzun ömürlü ve zevkli kullanımı olur o fiyata aldığınız apex modeli sorunluda çıksa üzülmeyin 8k evga kablolu kullandım farkı anlaşılmıyor bile tek kopmasın yeter kablosuzda.
benim düşüncem bu

Tr de doğru düzgün klavye bilek desteği yok bunu kullanan oldu mu hiç? Vergiyle 250 ye felan gelir herhalde
1730201333430.png

arkadaşlar ben 2 sepette toplam 6 ürün söyledim gümrükten geçer mi ? 2 sipariş ama içerik toplam 6 ürün

iptal etsem kupon ve param geri gelir mi

Hocam Apex'in fiyatı zaten çok ucuz olduğu için şansını denemek isteyenler alabilir. Ben de çok araştırdım bir çok yabancı forumda konuları okudum ve sizin ile aynı kanıdayım. Sadece 700 -800 Tl ye şansını denemek isteyen alabilir. Çünkü bütün Apexler sorunlu değil.
Güzel kardeşim satıcıya kaç kişi sordu. Satıcı apex modelinin mcu geleceğini kesin bir şekilde söylüyor. Pro modeli için kesin bir beyan yok nordic veya mcu gelebilir. En kötü senaryoda ikiside mcu gelse pro alanlar sorun yaşamazken apex alanlar yaşayacak. Bende diyorum ki o riske girmeye değer mi? Temu geri iade etmenizi isteyecek ürünü tekrar geri kargolayacaksınız zaten gelmesi kaç hafta sürüyor kaç haftada gidecek kaç kişi iadeyle uğraşmak ister. Siz temuyu aliexpress veya amazonla karıştırıyorsunuz. Ürün sizde kalacak para iadesi olacak vs. bu dediğiniz mümkün değil. Sorunsuz mouse almak isteyen ben kullanırım diyen adam macera aramamalı çek proyu sorun yaşama. O riske girmek istiyorum diyende buyursun girsin umrumda değil ben burada kısıtlı parası olan insanları düşündüğümden yazıyorum. İsterseniz gidin 10 tane apex alın banane.

Geri