❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

aldım

Boş yapmak mı? Ben apexte sorun yaşandığına dair görsel kanıt sunarım. Bolca sorun yaşayan var. İstersen technopatta gidip Türk arkadaşın konusunu bulup soruda sorabilirsin. Pro modelde şikayet veya sorun yokken insanlar neden apex alıp sorunlu mouse için para ödesinler? O riske girmeye değer mi?
Hocam Apex'in fiyatı zaten çok ucuz olduğu için şansını denemek isteyenler alabilir. Ben de çok araştırdım bir çok yabancı forumda konuları okudum ve sizin ile aynı kanıdayım. Sadece 700 -800 Tl ye şansını denemek isteyen alabilir. Çünkü bütün Apexler sorunlu değil.

AJAZZ AJ159PRO alanlar vergisiz şekilde kaça aldınız. Bende 820tl mouse şuan. Nasıl daha ucuza alırım belli saatlerde fiyat mı düşüyor

stok bi tane geldi ben çokta şans bırakmak istemiyorum ikisindende almak istiyorumda 11 tl fazla diye sipariş veremiyorum :D

Apex i almayın diyen adamların 1 tanesini apex alırken görmeyelim. 100 tane satıyor 5 konu açılıyor 95 kişi de sorun yaşıyor anlamına gelmiyor. Eğer sorunluysa temu dan ücretsiz iade veya direkt para iadesi isteriz. Sorunsuzsa miss gibi kullanırız. Ben kaybedeceğim bir senaryo görmüyorum. Normalde almayacaktım ama 2. Apexi de alıcağım kesinleşti.
Parti kur oy verelim :kedi:

HAYIR SİPARİŞİ VERDİĞİMDE GİTTİ

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,691
Üyeler
184,965
Son üye
Redoo
Geri