Aurelia
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 261
Hocam sorunlu çıkabilir. Sorunsuz değil arkadaş güzelce yazmış. Sorunsuzda gelebilir şans işiKarar verin apex sorunlumu değil mi
Hocam sorunlu çıkabilir. Sorunsuz değil arkadaş güzelce yazmış. Sorunsuzda gelebilir şans işiKarar verin apex sorunlumu değil mi
Biz seninle Apex ile Proyu sentez yaparak ortaklaşa Yeni model olan "Apex Pro" modelini piyasaya sürelim hocamgüncellenip düzeltilmiş modelse iyi ama.
parçalar birbirine uyarsa apex pro birbirine montajlarım iyi olan parçalar kullanırım birini![]()
İkisinden de al.iyice kafam karıştı apex mi beklicez indirimli pro mu alıcaz
hayır 15 gün güncelleme almazsa da para iadesi yapıyor sitede yazıyor bakabilirsin e posta da atmış bana destek konuyla ilgili.o dediğin 30 gün teslim olmazsa benim dediğim güncelleme almazsa.30 günde gelmezse para iadesi yapıyorlar 15 gün değil. gelirse etmez
Sen zaten 3 tane apex almadın mıİkisinden de al.
Arkadaşlar salın oyun oynayayım artık yazmayın yeter :d.
en kötü bende öyle yapıcamBiz seninle Apex ile Proyu sentez yaparak ortaklaşa Yeni model olan "Apex Pro" modelini piyasaya sürelim hocam![]()
pro için sorunsuz deniyor şansını denemek istersen apex bekleyebilirsin kimine sorunlu gitmiş kimi sorunsuz kullanıyoriyice kafam karıştı apex mi beklicez indirimli pro mu alıcaz
Yok artık 1 Apex 1 Pro aldım vallahi iftiraSen zaten 3 tane apex almadın mıniye bekliyorsun