❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Apex almayın aldırmayın diye boşuna demiyorum. Pro modeli daha stabil ve sorunsuz. Avrupa pazarındaki nordicli apexler daha stabil ama mcu modellerde ise iş değişiyor. Mcu 159pronun sensörü olan 3395 ile sorun çıkarmazken apexin sensörü 3950 sensöre yetmiyor. Bu yüzden apexlerde takılma, donma, hz düşmesi vs. oluşuyor. Bunu yabancı kaynaklardan okuyarak öğrenebilirsiniz sorun yaşayanların çoğu apexle sorun yaşamış. Pro alanlarda sorun veya şikayet yok. Aynı zamanda apex modelini technopatta alan Türk bir arkadaşımızda sorun yaşamış. Üstelik şunuda öne süreyim temuda apex daha iyi sensör, ekranlı ve daha üst model olmasına rağmen pro modelinden daha ucuza satılıyor. Sizce satan firma veya satıcı beyinsiz mi? Daha üst modeli daha ucuza satarken alt modeli daha pahalıya satıyor. Eğer ben sorun yaşamak istemiyorum sensörü biraz kötü olsun dockun ekranı olmasada önemli değil diyorsanız pro almanızda yarar var.
Agzini opeyim reis

Apex almayın aldırmayın diye boşuna demiyorum. Pro modeli daha stabil ve sorunsuz. Avrupa pazarındaki nordicli apexler daha stabil ama mcu modellerde ise iş değişiyor. Mcu 159pronun sensörü olan 3395 ile sorun çıkarmazken apexin sensörü 3950 sensöre yetmiyor. Bu yüzden apexlerde takılma, donma, hz düşmesi vs. oluşuyor. Bunu yabancı kaynaklardan okuyarak öğrenebilirsiniz sorun yaşayanların çoğu apexle sorun yaşamış. Pro alanlarda sorun veya şikayet yok. Aynı zamanda apex modelini technopatta alan Türk bir arkadaşımızda sorun yaşamış. Üstelik şunuda öne süreyim temuda apex daha iyi sensör, ekranlı ve daha üst model olmasına rağmen pro modelinden daha ucuza satılıyor. Sizce satan firma veya satıcı beyinsiz mi? Daha üst modeli daha ucuza satarken alt modeli daha pahalıya satıyor. Eğer ben sorun yaşamak istemiyorum sensörü biraz kötü olsun dockun ekranı olmasada önemli değil diyorsanız pro almanızda yarar var.
Haklısınız

desteğe ulaştım şimdi e posta atmışlar 15 gün içerisinde güncelleme olmazsa 1229 lira para iadesi yapılcakmış ürün teslim edildiğinde artık ne zaman edilirse ürün de bende kalcakmış bu durumda olan arkadaşlar vardı haberleri olsun böyle oluyormuş.
Şimdi 1229 TL'ye alıp iptal edemeyenler ürün gelince ürünü alacak ve para iadesi mi alacak. Üstelik ürünü göndermeden.

doğru ama 90 gün iade bilmiyor mu bu adamlar en kötü iade eder herkes.

1229 a pro almıştım apex yakalarsam onu da alacağım bi sıkıntı çıkmıyor o zaman dimi? ikisinin toplamı olmuyor yani ikiside ayrı paket olcak çünkü.
25 ekimde pro siparişi verdim şu an havaalanına doğru gidiyor apex alsam bile büyük ihtimal gümrüğe aynı anda gitmezler ben sorun olacağını sanmıyorum

Ortalığı karıştırmayın yine o adam eski ürünlerden almış ve 2.el bi ürün almış üstünden ne kadar geçmiştir kim bilir bunlar belki farklı ürün kimse denemeden bilemez gelip burda boş yapmayın lütfen
Boş yapmak mı? Ben apexte sorun yaşandığına dair görsel kanıt sunarım. Bolca sorun yaşayan var. İstersen technopatta gidip Türk arkadaşın konusunu bulup soruda sorabilirsin. Pro modelde şikayet veya sorun yokken insanlar neden apex alıp sorunlu mouse için para ödesinler? O riske girmeye değer mi?

Şimdi 1229 TL'ye alıp iptal edemeyenler ürün gelince ürünü alacak ve para iadesi mi alacak. Üstelik ürünü göndermeden.
hocam öyle değil güncelleme olmazsa yani diyelim siparişiniz 15 gün boyunca depoda durdu hiç güncelleme olmadı o zaman anlattığım şey oluyor.

Fare nin yanına alına bilecek güzel ürünler var mı önerebileceğiniz? sepet tutarım 351 tl

Karar verin apex sorunlumu değil mi

Boş yapmak mı? Ben apexte sorun yaşandığına dair görsel kanıt sunarım. İstersen technopatta gidip Türk arkadaşın konusunu bulup soruda sorabilirsin. Pro modelde şikayet veya sorun yokken insanlar neden apex alıp sorunlu mouse için para ödesinler?
Dostum bende sana sorunsuz kullanıcı yorumlarını atarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Karar verin apex sorunlumu değil mi
Şans işi kimine iyi kimine kötü gelmeden bilemeyiz test edip bakacağız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,420
Üyeler
187,674
Son üye