HacıSOFU
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,154
Kesin ekleneceği tarih belli olsa da o saate çeksek ya usandık artık ...stok sabah 5 te ekleyecekler gene herhalde :/ boşuna bekliyoruz gibi
Kesin ekleneceği tarih belli olsa da o saate çeksek ya usandık artık ...stok sabah 5 te ekleyecekler gene herhalde :/ boşuna bekliyoruz gibi
kanka ne kadardı fiyatıben mavi çektim hocam tamamen tercih meselesi
Sabah sporu için alarmlar kurulsunstok sabah 5 te ekleyecekler gene herhalde :/ boşuna bekliyoruz gibi
Aynı anda almadım ayrı ayrı denk geldi.Anladım hocam teşekkürler. Bu arada siz pro ve apexi aynı anda mi aldiniz? Eger oyleyse vergi dahil kaç tl ye geldi?
1 seferlik 5 kere 30 euro altı sınırArkadaşlar bu 30€ muhabbeti aylık hakkımız mı? yoksa bir sefer de söyleyeceğimiz sipariş kotamız mı ?
hocam benimki 5-6 gündür depoda duruyor ısrarla uçağa bindirmiyorlar bi 8-9 gün daha depoda beklerse dediğim gibi para iadesi olcakmış.Ne güncellemesi hocam hangi durumda
Gumruge girdikten sonra iade edersen yuksek ihtimal alamazsin gumruk parasiniNasil edilmiyor arkadaşim.daha gecen hafta 2 kere iptal ettim.vergiyle birlikte iadesinide aldim
Ortalığı karıştırmayın yine o adam eski ürünlerden almış ve 2.el bi ürün almış üstünden ne kadar geçmiştir kim bilir bunlar belki farklı ürün kimse denemeden bilemez gelip burda boş yapmayın lütfenApex almayın aldırmayın diye boşuna demiyorum. Pro modeli daha stabil ve sorunsuz. Avrupa pazarındaki nordicli apexler daha stabil ama mcu modellerde ise iş değişiyor. Mcu 159pronun sensörü olan 3395 ile sorun çıkarmazken apexin sensörü 3950 sensöre yetmiyor. Bu yüzden apexlerde takılma, donma, hz düşmesi vs. oluşuyor. Bunu yabancı kaynaklardan okuyarak öğrenebilirsiniz sorun yaşayanların çoğu apexle sorun yaşamış. Aynı zamanda apex modelini technopatta alan Türk bir arkadaşımızda sorun yaşamış. Üstelik şunuda öne süreyim temuda apex daha iyi sensör, ekranlı ve daha üst model olmasına rağmen pro modelinden daha ucuza satılıyor. Sizce satan firma veya satıcı beyinsiz mi? Daha üst modeli daha ucuza satarken alt modeli daha pahalıya satıyor. Eğer ben sorun yaşamak istemiyorum sensörü biraz kötü olsun ekranı olmasada önemli değil diyorsanız pro almanızda yarar var.
güncellenip düzeltilmiş modelse iyi ama.Apex almayın aldırmayın diye boşuna demiyorum. Pro modeli daha stabil ve sorunsuz. Avrupa pazarındaki nordicli apexler daha stabil ama mcu modellerde ise iş değişiyor. Mcu 159pronun sensörü olan 3395 ile sorun çıkarmazken apexin sensörü 3950 sensöre yetmiyor. Bu yüzden apexlerde takılma, donma, hz düşmesi vs. oluşuyor. Bunu yabancı kaynaklardan okuyarak öğrenebilirsiniz sorun yaşayanların çoğu apexle sorun yaşamış. Pro alanlarda sorun veya şikayet yok. Aynı zamanda apex modelini technopatta alan Türk bir arkadaşımızda sorun yaşamış. Üstelik şunuda öne süreyim temuda apex daha iyi sensör, ekranlı ve daha üst model olmasına rağmen pro modelinden daha ucuza satılıyor. Sizce satan firma veya satıcı beyinsiz mi? Daha üst modeli daha ucuza satarken alt modeli daha pahalıya satıyor. Eğer ben sorun yaşamak istemiyorum sensörü biraz kötü olsun ekranı olmasada önemli değil diyorsanız pro almanızda yarar var.
1229 a pro almıştım apex yakalarsam onu da alacağım bi sıkıntı çıkmıyor o zaman dimi? ikisinin toplamı olmuyor yani ikiside ayrı paket olcak çünkü.1 seferlik 5 kere 30 euro altı sınır