❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Nasil edilmiyor arkadaşim.daha gecen hafta 2 kere iptal ettim.vergiyle birlikte iadesinide aldim
kargo ve ya gümrük geçerse vermiyorlar iade sırasında söylüyor farklı bir durum olurmu denemek lazım kargo cıkmayan üründe veriyor ama.

Arkadaşlar ne ara 74 sayfa oldu yeter da azcık motorunuz soğusun bir salın

ŞÖYLE ANLATAYIM.TEMUDAN BIR URÜN ALINCA KARGOYA CIKMADIYSA IPTAL EDIP VERGIYLE BIRLIKTE NE KADAR ÖDERSENIZ İADESINI ALIRSINIZ.ÜRÜN SANA GELDIYSE IADE EDERSIN ONU BILEMEM

kargo ve ya gümrük geçerse vermiyorlar iade sırasında söylüyor farklı bir durum olurmu denemek lazım kargo cıkmayan üründe veriyor ama.
Tüh roma mızrağını iade edemedik

Nasil edilmiyor arkadaşim.daha gecen hafta 2 kere iptal ettim.vergiyle birlikte iadesinide aldim
İptalde ücret tamamen iade ediliyor ama iadeler için aynı durum geçerli değil galiba. Aynı durumu daha önce Aliexpress siparişimde yaşamıştım, sadece ürün parası iade edildi ödenen vergi yandı. Süreç farklı değilse Temu'da sadece ürün bedelini öder iadede.

Apex kronik sorunlu ve bence bu fiyata alınır. Çünkü şansını denemiş oluyorsun. 700 TL ye aldığımız apexler ya iyi gelecek ya da çöp. Ben bu durumu daha önceden de biliyordum ve bu riski göze alarak apex aldım. Pro sürümünde ise hiç kötü yorum hatta hep iyi yorum var. İşimi garantiye alarak bir tane de pro aldım Pro 1200'e geldi ama olsun. İşimizi sağlama alalım birinden biri sıkıntısız çalışsın.
Anladım hocam teşekkürler. Bu arada siz pro ve apexi aynı anda mi aldiniz? Eger oyleyse vergi dahil kaç tl ye geldi?

Arkadaşlar bu 30€ muhabbeti aylık hakkımız mı? yoksa bir sefer de söyleyeceğimiz sipariş kotamız mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,675
Üyeler
185,148
Son üye
mssnobody
Geri