❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Taktiği yazsana özelden ilk biz yapalım :kekw:
Knk bakalım gerçekleşcek mi eğer verirse yazıcam 50 kere yazdım hiç yardımcı olmadılar tabi herkeste yapar mı bunu bilmişyorum

ben apex salıp pro almaya karar verdim sabahtan beri pc başında belim ağrıdı kalan arkadaşlara başarılar

Güzel kardeşim satıcıya kaç kişi sordu. Satıcı apex modelinin mcu geleceğini kesin bir şekilde söylüyor. Pro modeli için kesin bir beyan yok nordic veya mcu gelebilir. En kötü senaryoda ikiside mcu gelse pro alanlar sorun yaşamazken apex alanlar yaşayacak. Bende diyorum ki o riske girmeye değer mi? Temu geri iade etmenizi isteyecek ürünü tekrar geri kargolayacaksınız zaten gelmesi kaç hafta sürüyor kaç haftada gidecek kaç kişi iadeyle uğraşmak ister. Siz temuyu aliexpress veya amazonla karıştırıyorsunuz. Ürün sizde kalacak para iadesi olacak vs. bu dediğiniz mümkün değil. Sorunsuz mouse almak isteyen ben kullanırım diyen adam macera aramamalı çek proyu sorun yaşama. O riske girmek istiyorum diyende buyursun girsin umrumda değil ben burada kısıtlı parası olan insanları düşündüğümden yazıyorum. İsterseniz gidin 10 tane apex alın banane.
Pro sürümü de Royuan geliyor mail attık. Youtube'da Apex incelemelerini izlerseniz sorunsuz bir sürü inceleme göreceksiniz. Apex genel olarak sorunlu evet. Parası bol olup şansını denemek isteyen Apex alsın eğer tek bir mouse alacak olup parası az olan var sa Pro alsın.

Aha benim Aj159 Pro'yu sonunda uçağa vermişler sabah fena darladım bildiğin kırbaçladım :D.
1730201854078.png

Pro sürümü de Royuan geliyor mail attık. Youtube'da Apex incelemelerini izlerseniz sorunsuz bir sürü inceleme göreceksiniz. Apex genel olarak sorunlu evet. Parası bol olup şansını denemek isteyen Apex alsın eğer tek bir mouse alacak olup parası az olan var sa Pro alsın.
Çok zengin arkadaşlar da bi tane foruma hediye etsin artıkın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,864
Üyeler
184,989
Son üye
sepher
Geri