❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

çıldırcam ya
sorma görsem etiket atıcamda yok denk gelmiyor ben bile alamadım :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biri şimdi dalgasına stok düştü yazsa Temu çöker gibi herkes de uyanmıştır artık d

Ya mesela bunu söylerken kendin bile emin değilsindir :D . Kasım'da bütün programları silicem ben herhalde.
asdasd evet başka larının kartları var dolu arkadaşların felan onlara alırım :D :D :D kendime almasamda zevk için

asdasd evet başka larının kartları var dolu arkadaşların felan onlara alırım :D :D :D kendime almasamda zevk için
aga bizde şansta yok bahtta, hadi sen neyse ucuza klavye kapattın ben proyu bile pahalıya aldım a

aga bizde şansta yok bahtta, hadi sen neyse ucuza klavye kapattın ben proyu bile pahalıya aldım a
yaw kapattımda klavye aşırı iyi haddinden fazla iyi ama tkl sevmiyorum ayrı kablosuz numpad bulursam alıcam.
çok hissediyorum yokluğunu print tuşu atadım bir tuşa moralımı bozuyor.

beyler prosunu alayımı sizce yoksa bekliyeyyimi bunu %20 indirim var sadece

yaw kapattımda klavye aşırı iyi haddinden fazla iyi ama tkl sevmiyorum ayrı kablosuz numpad bulursam alıcam ayrı.
çok hissediyorum yokluğunu print tuşu atadım bir tuşa moralımı bozuyor.
:ROFLMAO: valla asus rog strix scope dan memnunum hiç klavyelere bakmıyorum bile ama 2. elden satmalık almak lazım aslında

beyler prosunu alayımı sizce yoksa bekliyeyyimi bunu %20 indirim var sadece
kanka satiyim ben sana istersen aldığım fiyata, sadece kargo ödersin hiç açılmadı gümrükte şuan

Konu komşuyu toplayıp her birine birer tane hediye edersin artık apexleri süs niyetine.

Turuncuyu bana ayır dkm200yle kombolayım
:D dkm200 tuşlarına bakıcam hoşuma giderse ak820 max'e takıcam turuncu ile kombin yaparım beğenmezsem maviyi kullanıp turuncuyu satarım

:ROFLMAO: valla asus rog strix scope dan memnunum hiç klavyelere bakmıyorum bile ama 2. elden satmalık almak lazım aslında

kanka satiyim ben sana istersen aldığım fiyata, sadece kargo ödersin hiç açılmadı gümrükte şuan
1730188695843.png

bu fiyata aldım arkadaşa çok istemişti :) kendime almadım dağa iyi bir modeli olsa alırdım.

Bilmiyorum hocam fikrim yok, dün bayağı ucuza düşmüştü. Fiyatı yine düşerse alınabilir belki ama siz bilirsiniz.

Yok ondan önce aldım ama değişmedi diye biliyorum.

Throne Ratio güzel mouse mu hocam ?
Valla sıkıntılı gelen arkadaşlar var ama ben çok menunum yani. Tutuşu falan rahat

Gecenin 5 inde stok mu 😳
Ben evde uyuyodum benim ne suçum var 🤣

Geri