MamiKK
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,040
çıldırcam ya
çıldırcam ya
Bunun garantisi yok değil mi? Bozulsa ne olacakG305 ile mutluyumtr garantili bu ürün garantilimi belli değil sanırım.
sorma görsem etiket atıcamda yok denk gelmiyor ben bile alamadımçıldırcam ya
asdasd evet başka larının kartları var dolu arkadaşların felan onlara alırımBiri şimdi dalgasına stok düştü yazsa Temu çöker gibi herkes de uyanmıştır artık d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya mesela bunu söylerken kendin bile emin değilsindir. Kasım'da bütün programları silicem ben herhalde.
aga bizde şansta yok bahtta, hadi sen neyse ucuza klavye kapattın ben proyu bile pahalıya aldım asorma görsem etiket atıcamda yok denk gelmiyor ben bile alamadım
asdasd evet başka larının kartları var dolu arkadaşların felan onlara alırım![]()
![]()
kendime almasamda zevk için
yaw kapattımda klavye aşırı iyi haddinden fazla iyi ama tkl sevmiyorum ayrı kablosuz numpad bulursam alıcam.aga bizde şansta yok bahtta, hadi sen neyse ucuza klavye kapattın ben proyu bile pahalıya aldım a
yaw kapattımda klavye aşırı iyi haddinden fazla iyi ama tkl sevmiyorum ayrı kablosuz numpad bulursam alıcam ayrı.
çok hissediyorum yokluğunu print tuşu atadım bir tuşa moralımı bozuyor.
kanka satiyim ben sana istersen aldığım fiyata, sadece kargo ödersin hiç açılmadı gümrükte şuanbeyler prosunu alayımı sizce yoksa bekliyeyyimi bunu %20 indirim var sadece
Konu komşuyu toplayıp her birine birer tane hediye edersin artık apexleri süs niyetine.sorma görsem etiket atıcamda yok denk gelmiyor ben bile alamadım
asdasd evet başka larının kartları var dolu arkadaşların felan onlara alırım![]()
![]()
kendime almasamda zevk için
Turuncuyu bana ayır dkm200yle kombolayım
valla asus rog strix scope dan memnunum hiç klavyelere bakmıyorum bile ama 2. elden satmalık almak lazım aslında
kanka satiyim ben sana istersen aldığım fiyata, sadece kargo ödersin hiç açılmadı gümrükte şuan
Valla sıkıntılı gelen arkadaşlar var ama ben çok menunum yani. Tutuşu falan rahatBilmiyorum hocam fikrim yok, dün bayağı ucuza düşmüştü. Fiyatı yine düşerse alınabilir belki ama siz bilirsiniz.
Yok ondan önce aldım ama değişmedi diye biliyorum.
Throne Ratio güzel mouse mu hocam ?