hahaOlmazsa öyle yapcaz adamlar iade bölümüne böyle eklemişgelirse iade etmene gerek yok diyor
hahaOlmazsa öyle yapcaz adamlar iade bölümüne böyle eklemişgelirse iade etmene gerek yok diyor
Bu değil başka videoda bir adam sorun fixlendi tekrar video çekip 8ncelemeni öneririm mi ne yazmıştı ama sanırım güncelleme ile çözülmüş cidden driversal bir sorunsa
Yukarıda attım hocamhocam hangisini örnek gösterdin
aynı şey alide başıma geldı m800 ultranın 4k donglesini beleşe almıstımOlmazsa öyle yapcaz adamlar iade bölümüne böyle eklemişgelirse iade etmene gerek yok diyor
O zaman bakcaz hiç uğraşmayayım bunlarlaadam yukarda sorun yok yazmış 1 ay once güncelleme almıs driver
Hocam tam sohbet kaydı atar msıınz özelden. Benim mızrak ağzımdan çıktı öyle büyük. Ben de çıkartayım şu mızrağıO zaman bakcaz hiç uğraşmayayım bunlarla
bişe olmaz yageldiğinde kontrol edersin bişe olursa hemen iade isteO zaman bakcaz hiç uğraşmayayım bunlarla
kaca aldındaHocam tam sohbet kaydı atar msıınz özelden. Benim mızrak ağzımdan çıktı öyle büyük. Ben de çıkartayım şu mızrağı
1229kaca aldında
Harbi tamamı olsa daha iyi olacak.Hocam tam sohbet kaydı atar msıınz özelden. Benim mızrak ağzımdan çıktı öyle büyük. Ben de çıkartayım şu mızrağı
sen alacanmı apexkaca aldında
Hay böyle şansı daha önce 50 TL'sini geri almıştım diye yapamıyormuşum.Harbi tamamı olsa daha iyi olacak.