- Reaksiyon skoru
- 924
Aga 50 tane konuşma yaptım sadeve attığım görseli atıp aradaki farkı istedim onlar komple iade etmişHarbi tamamı olsa daha iyi olacak.
Aga 50 tane konuşma yaptım sadeve attığım görseli atıp aradaki farkı istedim onlar komple iade etmişHarbi tamamı olsa daha iyi olacak.
yok almadım beklı pro alırım apex e yanasasım gelmıyorsen alacanmı apex
Siz daha önce o mouse'ta fiyat eşitleme talebi oluşturmuş muydunuz bu iadeyi almadan önce?Aga 50 tane konuşma yaptım sadeve attığım görseli atıp aradaki farkı istedim onlar komple iade etmiş
Evet en az 5-6 kere iptal istedim yapamayız dediler arada ki fiyat farkını istedim yok dediler sonra başka temsilciye öyle öyle değiştirerek sonuncusu uzman biriyle görüşücem dedi o sııra komple iade olduSiz daha önce o mouse'ta fiyat eşitleme talebi oluşturmuş muydunuz bu iadeyi almadan önce?
bencede 500tl ye o özellikler hayal gibiyok almadım beklı pro alırım apex e yanasasım gelmıyor
Haa siz fiyat farkı değil iptal istediniz ben de tam soracaktım buraya hangi linki yazdınız diye. Buradan yapmadınız direkt iade istediniz değil mi?Evet en az 5-6 kere iptal istedim yapamayız dediler arada ki fiyat farkını istedim yok dediler sonra başka temsilciye öyle öyle değiştirerek sonuncusu uzman biriyle görüşücem dedi o sııra komple iade oldu
Evet hocam iptal ile gittim konuyaHaa siz fiyat farkı değil iptal istediniz ben de tam soracaktım buraya hangi linki yazdınız diye. Buradan yapmadınız direkt iade istediniz değil mi?
Alıntıyı görüntüle
sence pro alınır mı? sen geçen bana başka markalar diyodunyok almadım beklı pro alırım apex e yanasasım gelmıyor
alınır fıyatına gore sahanesence pro alınır mı? sen geçen bana başka markalar diyodun
bide senin bildiğin nordic li bi mouse varmı bana link atsana ona bi bakacamalınır fıyatına gore sahane
vxe mad r felan al 2.5 k mı ne ama stok yokbide senin bildiğin nordic li bi mouse varmı bana link atsana ona bi bakacam