D Darkware 80+ Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 124 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim Erdem Aydın Bugün, 20:25 #1 dongle felan gelmiyor sadedce sarj istasyonu geliyor nasıl bilgisayara bağlanacak bu mouse?
siyabent 80+ Bronze Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 1,300 Bugün, 21:26 #2 Darkware yazmış: dongle felan gelmiyor sadedce sarj istasyonu geliyor nasıl bilgisayara bağlanacak bu mouse? Devamı için tıklayın... pro aldım ben daha gelmedi ama apex kullanmıştım şarj istasyonları dongle şarj istasyonunu pcye takınca calısoyor Mesaj otomatik birleştirildi: Bugün, 20:26 159pde aldım onlarda dongle var şarj istasyonu yok onlarıda kabloyla şarj ediyorsun
Darkware yazmış: dongle felan gelmiyor sadedce sarj istasyonu geliyor nasıl bilgisayara bağlanacak bu mouse? Devamı için tıklayın... pro aldım ben daha gelmedi ama apex kullanmıştım şarj istasyonları dongle şarj istasyonunu pcye takınca calısoyor Mesaj otomatik birleştirildi: Bugün, 20:26 159pde aldım onlarda dongle var şarj istasyonu yok onlarıda kabloyla şarj ediyorsun
Gurkanpiro 80+ Platinum Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 12,733 Bugün, 21:28 #3 dongle sarj ıstasyonuna gomulu