Ajazz aj159 pro mouseye hangi mousepad gider?

hocam 4 gün önce alışveriş yaparken kullanmıştım meğersem son günmüş :D Ama aktif olarak 500 lira ilk alısverise ozel kampanya var ona katılabilir.
O zaman ilk alışverişe 500 + %10 wraith cashback var 650tl düşüyor. bide kod kullanarak 900fln oluyor okeydir. iyzico diğer ay yeni kampanya getirir mi?

hocam yeni kampanya getiriceklerini sanmıyorum. 500 + %10 olmuyor maalesef sadece 500 + Conlife kodu olur
toplam 900e denk geliyor yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1750796225164.webp

o sırada bendeki mousepad

kral valla sensör mü dersin ne dersin bilmiyorum ama bende gpx superlight 2 var ajazz var cobra pro var diğer ikisi çok pürüzsüz ama ajazzda o akıcılık yok nedense ya da bende sorun var belki bilmiyorum
o akıcılık olmasının sebebi ya skatez dir muhtemelen yada 8k nın 159 pro için fazla oldugu

totalde 600tl indirimle 900e değer gibi düşünüp alıcam sağolasınız. İyzico indirimi gelmezse baya pahalıya patlıyor kusursuz yapmam lazım işlemi

Alıntıyı görüntüle
ajazz aj159 pro galiba 58-59 gram falan. speed/hybrid hangisi daha iyi gider bilmiyorum fakat 1500tl bana pahalı geliyor. wraithtte sevdiğim şey su tutmuyor bir şey dökülse başka peçeteyle anında silebilirim.

Klassegearın 500-600tllik mouse padleri suyu emiyor mu?
Alıntıyı görüntüle

Birde kafama yatan şu mousepad modeli var:
Alıntıyı görüntüle

Hangisini önerirsiniz?
O mouse'un skatezi aşırı kötü yerinde olsam mpden önce skatez yenilerdim.
SOruna gelecek olursak hem qck hem longteng (hybrid) mp kullanıyorum kontrol istersen qck bir tık daha hızlı olsun dersen hybrid al. qck daha yumuşak hybridler biraz pürüzlü ve sert kontrollere göre.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,609
Üyeler
185,773
Son üye
Burak-Alp
Geri