İncinmişsin dedi
80+ Bronze
Hayırlı olsun hocam benim de yarın elime ulaşacak.24 ekimde verdiğim sipariş bugun elime ulaştı
Inceleme de acicam hocam şuan kargo kısmında sorun yaşayanlar icin açtımİncelemesini eklersen güzel olur. Bak ürünüm geldi diye konu açmak biraz kötü gibi.
TeşekkürlerHayırlı olsun hocam benim de yarın elime ulaşacak.
hocam şu kabloyu bi betimlesene bana Hissiyatı tahmin edebiliyorum ip gibi bir şeydir o , takılı olduğunu hissettirmezInceleme de acicam hocam şuan kargo kısmında sorun yaşayanlar icin açtım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mouse hissiyati premium hissettiriyor gerçekten plastiği bile en kisa zamanda inceleme de yapicam
Bi siyah bi beyaz aldım
Teşekkürler
Allahtan DHL mng yi almış baksana ürünler sapa sağlam geliyor ptt olsa yok olurdu24 ekimde verdiğim sipariş bugun elime ulaştı
Allahtan DHL mng yi almış baksana ürünler sapa sağlam geliyor ptt olsa yok olurdu
yok o değil kutunun feriştahı kaymış oluyor da onu diyorum yoksa bir şekilde geliyor ürünPtt olsa salatalık turşusu gelirdi knka
Mng ve Aras ile gelicek kargo firması incelemesi bile yapabilirim. Hangisi sağlam getirecek merak ettimAllahtan DHL mng yi almış baksana ürünler sapa sağlam geliyor ptt olsa yok olurdu
arasta unut sağlamlığı ben çalıştım sürat ve arasta nasıl sağlam geliyor diye aklım almıyordu eve gelen kargolarım gelirse şansa sağlam geliyor arasta enson ben işi bırakırken kim ne kırdıysa ödeyecek diyorlardı ama bilmiyorumMng ve Aras ile gelicek kargo firması incelemesi bile yapabilirim. Hangisi sağlam getirecek merak ettim
Mng ve yurtici iyi yaarasta unut sağlamlığı ben çalıştım sürat ve arasta nasıl sağlam geliyor diye aklım almıyordu eve gelen kargolarım gelirse şansa sağlam geliyor arasta enson ben işi bırakırken kim ne kırdıysa ödeyecek diyorlardı ama bilmiyorum