Spectre_zz
80+ Bronze
Ben nasi kacirdim bilmiyorum her gun defalarca sicak firsatlar kismina bakarim halbukiAynen.
Ben nasi kacirdim bilmiyorum her gun defalarca sicak firsatlar kismina bakarim halbukiAynen.
sahtecilik ile alakalı bişeyler okudum mcuda ama?8000 Hz mouse fiyatı da uyguna geliyor Promosyon ve %20 kuponla.
Ben aj099 modelinden bir siyah bir beyaz aldım alacaksan beyaz al satarken filan daha kolay oluyo çoğunlukla.Herkes beyaz mi tercih etti ?
İptal etsin ben alırım aga.Knk pembe kullanılmaz iptal et sen bence onu
Olmaz sıra varİptal etsin ben alırım aga.
pEMBE kendi sitesinde bile yok umarım hıyar gelmezKnk pembe kullanılmaz iptal et sen bence onu
Hahaha görücez bakalım en iyi mavi duruyor turuncu set yaptım set olarak satarım direk belki turuncularıpEMBE kendi sitesinde bile yok umarım hıyar gelmez
Pembe renge özel Nordic gelse gülerim.pEMBE kendi sitesinde bile yok umarım hıyar gelmez
Turuncu bence en iyisi ama ben mavi tercih ettim.Hahaha görücez bakalım en iyi mavi duruyor turuncu set yaptım set olarak satarım direk belki turuncuları
hani kupon peşinde değildinkral nasıl düşürdün o paraya
Kanka bu aj 159 proyu satan bi satici daha var orda 1150ye geliyo kuponla bana ama on siparis yaziyor ne yapsam sence. Diger satici dedigim ak820max aldigimiz saticiBenim de böyle.
Alıntıyı görüntüle
Size anlatsin diye kralhani kupon peşinde değildin