Kullanmasam bile süs diye tutarım o derece güzelBaşlıkta da belirttiğim gibi kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi temu da vergiler ile 750TL civarına geliyor. yedek olarak almayı düşünüyorum
size ulaştı mı bu arada kopma sorunu var mıBu fiyata rampage vermiyorlar bu paraya çok düşünme al dursun
Hayır sorun yok ,birkaç gün oldu ulaşalısize ulaştı mı bu arada kopma sorunu var mı
11 günSiz almışsınız sanırım hocam ortalama kaç günde geldi ?
Reset ayarı varsa deneyinMouse çok iyide bende ikidebir bağlantısı kopup duruyor çözemedim bir türlü.
hangi kargo ile gelmişti11 gün
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reset ayarı varsa deneyin
ptthangi kargo ile gelmişti
Yakınınızdaki başka 2.4ghz kullanan kablosuz cihazlar ile parazit yapıyor muhtemelen.Mouse çok iyide bende ikidebir bağlantısı kopup duruyor çözemedim bir türlü.
Hocam malzeme kalitesi falan fistan her şey güzel ama gerçekten küçük bir mouse. Normalde küçük mouse lara alışığım ama bu mouse ekstra küçük.Başlıkta da belirttiğim gibi kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi temu da vergiler ile 750TL civarına geliyor. yedek olarak almayı düşünüyorum
Bundan çok daha küçük mouse lar var . Piyasa genel olarak orta ve küçük elliler için .Bende 20 cm den büyük elim .Palma uygun değil maalesef. Yani evet küçük ama dediğiniz gibi minnacık değil.Yakınınızdaki başka 2.4ghz kullanan kablosuz cihazlar ile parazit yapıyor muhtemelen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam malzeme kalitesi falan fistan her şey güzel ama gerçekten küçük bir mouse. Normalde küçük mouse lara alışığım ama bu mouse ekstra küçük.