Neler Yeni

Ajazz AJ159pro Mouse Nasıldır

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
İlker Gani Ünal
Merhabalar mouselar hakkında pek bilgim şuan asus tuf m3 mouse kullanıyorum kablosuz bir mouse istiyorum. Temu üzerinden şuanda 1309 TL'ye alabiliyorum almalı mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Omer gencer
Paw3395 sensör kullanıyor. Sensör listesine bakarsan piyasadaki ya en iyi sensör ya da en iyilerinden. Ben önceden de almıştım daha demin ekstra indirim kuponuna da denk getirip 440tl ye aldım tekrar. 3 farklı modu var. 50g diye biliyorum mouse. 20000 dpi ye kadar yükseliyor olması lazım. Sıfırdan almak için harika bir mouse ben zaten mouse arıyordum tam da bu indirimler üzerine aldım. Ama asus tuf m3 hiç kullanmadığımdan ondan buna geçmek nasıl olur bilmiyorum. Ama kablosuza geçeyim diyorsan mantıklı bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
İlker Gani Ünal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Paw3395 sensör kullanıyor. Sensör listesine bakarsan piyasadaki ya en iyi sensör ya da en iyilerinden. Ben önceden de almıştım daha demin ekstra indirim kuponuna da denk getirip 440tl ye aldım tekrar. 3 farklı modu var. 50g diye biliyorum mouse. 20000 dpi ye kadar yükseliyor olması lazım. Sıfırdan almak için harika bir mouse ben zaten mouse arıyordum tam da bu indirimler üzerine aldım. Ama asus tuf m3 hiç kullanmadığımdan ondan buna geçmek nasıl olur bilmiyorum. Ama kablosuza geçeyim diyorsan mantıklı bence
mouseun işlemci konusunda bi belirsizlik var bu kafamı çok karıştırdı
Mesaj otomatik birleştirildi:

vergi dahil 440tl mi ? :D

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Omer gencer
mouseun işlemci konusunda bi belirsizlik var bu kafamı çok karıştırdı
Mesaj otomatik birleştirildi:

vergi dahil 440tl mi ? :D
Vergi dahil değil hocam vergi dahil 440tl nerde gorulmjs vergiyle 600 700e falan geliyordur. Bana özel ekstra %30 kupon vermisti ben de bu mouse için kullandim. Yanina da 5 tane 117tl lik termal yazici aldim :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Abdullah
n
Vergi dahil değil hocam vergi dahil 440tl nerde gorulmjs vergiyle 600 700e falan geliyordur. Bana özel ekstra %30 kupon vermisti ben de bu mouse için kullandim. Yanina da 5 tane 117tl lik termal yazici aldim :D
asıl aldın kuponu şu an vergi dahil 135 e geliyor minimum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,689
Üyeler
161,113
Son üye
Speranta
Top Bottom