❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ199 Karbon Fiber Kablosuz Üç Modlu PAW3311 Sensörlü Mouse 162TL(+Vergi) 🔥(TEMU)

Ne vardı tuvalete gitmeden önce foruma girseydim aaahh ahhhh...

Kredi biriktiriyorum güzel bir şey denk getirip almak için. Denk getirdiğim zamana bak ya vallahi içim acıdı.
Öyle yapa yapa evde bir sürü alet oldu çoğunu kullanıyorum ama bir süre sonra bağımlılık yapıyor 😁

Üzülmenize gerek yokmuş.
450 lira vergi + 160 lira. 600 lira yapıyor.
Bu fiyata zaten tr de havit ve aoc'un kablosuz fareleri satılıyormuş. Pek bişey kaybetmemişiz aslında.

Üzülmenize gerek yokmuş.
Bu fiyata zaten tr de havit ve aoc'un kablosuz fareleri satılıyormuş. Pek bişey kaybetmemişiz aslında.
450 tl vergi nerede tam olarak hocam :D

Nasıl yaptığinizi tam anlamadım. Bir daha açıklayabilir misiniz?
Taktik şu değil miydi temu led ışık arayıp sepete gidip ödemeye gidiyorduk. Sonra ödeme adımında ürünü çıkarıp alt limitsiz alıyorduk.
Ben de şuan kendi tablet kalemime uç alıyorum arama yerine temu focus pen nib yapıp ucu sepete ekleyip ödemede çıkarmadan satın alıyorum. 50 60 70tlye limit kalkmış oluyor. Çok ucuz sticker vs gibi şeyleri googleda aratıp sepete ekleyip ödemeye gidince alt limitiniz kalkıyor. Yanında aldığınız ucuz ürün karşılığında.

nasıl biriktiriyorsun hocam
Etkinliklerden ama şu sıralar hiç gelmiyor en son bi %40 kredi iadesi etkinkiği aldım ondan beridir yok. 700 lira kredi var hesapta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Taktik şu değil miydi temu led ışık arayıp sepete gidip ödemeye gidiyorduk. Sonra ödeme adımında ürünü çıkarıp alt limitsiz alıyorduk.
Ben de şuan kendi tablet kalemime uç alıyorum arama yerine temu focus pen nib yapıp ucu sepete ekleyip ödemede çıkarmadan satın alıyorum. 50 60 70tlye limit kalkmış oluyor.
Artık çalışmıyor o taktik

Ben de şuan kendi tablet kalemime uç alıyorum arama yerine temu focus pen nib yapıp ucu sepete ekleyip ödemede çıkarmadan satın alıyorum. 50 60 70tlye limit kalkmış oluyor.
o da bi taktikti ama kaldırıldı galiba uzun zamandır temudan alışveriş yapmıyordum unutmuşum o taktiği meselaa :D

Üzülmenize gerek yokmuş.
Sepetten ürün silme taktiği ile 283TL'ye alabiliyordunuz vergi dahil.

Geri