Neler Yeni

Ajazz Ak680 Max alınır mı??

Plasma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Umut

Temuda buldum Manyetik Switch olması bence çok büyük artı ama yine de Aj159 Pro'nun yanına alacağımdan dolayı onda olan özellikler klavyede de olsun istiyorum. Bu klavyenin kablolu olduğu ve 8000hz özelliğine sahip modeli olmadığını duydum. Ayrıca ofis klavyesi gibi durmasını istemediğimden dolayı güzel bir aydınlatmada arıyorum sizce bunumu almalıyım yoksa bundan iyi model gelir mi?

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Seyfullah
1000 tl siniri olduğu için başka manyetik kolay kolay gelmez bütçen varsa ikinci elden kb65he al

Plasma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1000 tl siniri olduğu için başka manyetik kolay kolay gelmez bütçen varsa ikinci elden kb65he al
2. el işlerine pek güvenmiyorum hocam. Zorlarsam aklımda Vgn V87 var zaten.

Spectre_zz

80+ Bronze
bence alınmaz ne rgb var ne bir şey sırf magnetik tetik ayarı yapılıyor diye 1ms klavye alınmaz keycapleri de kötü

Plasma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence alınmaz ne rgb var ne bir şey sırf magnetik tetik ayarı yapılıyor diye 1ms klavye alınmaz keycapleri de kötü
Hot swap bir klavye alıp manyetik switch taksam aralarında büyük bir fark olurmu?

Plasma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Umut
pcb sinin desteklemesi lazım her pcb desteklemez
Pcb si manyetik switch görmesine bir isim veriliyor mu?

Switcleri çıkana Hot swap denmesi gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her özelliği geçtim 1000hz kullanırım 8000hz güzel olur ama hadi aydınlatmada olmasın keycaps ile güzel bir şekle sokarım ama bununla aynı özelliklere sahip kablosuz klavye varmı?

Top Bottom