Ajazz ak680 saçmalıyor.

efeamaefe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
275
Pcyi Yeni acınca bir sorun yok ama daha sonra ne alt f4 çekiliyor ne f1-f2-f3... gibi tuşlar çalısıyor. D ye basıyorum google filan açılıyor saçmalıyor klavye bunu nasıl çözerim ?

Pcyi Yeni acınca bir sorun yok ama daha sonra ne alt f4 çekiliyor ne f1-f2-f3... gibi tuşlar çalısıyor. D ye basıyorum google filan açılıyor saçmalıyor klavye bunu nasıl çözerim ?
Uygulamasından klavyeyi resetle fabrika ayarlarına dönsün

windows takili kalmis olabilirmi ?

Uygulamasından klavyeyi resetle fabrika ayarlarına dönsün
uygulaması varmı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bi site vardı orda butun klavyelerin driveri vardı ama ak680 bulamadım

windows takili kalmis olabilirmi ?
takılı derken fn+win mi ?

uygulaması varmı ?

win+f11 deneyin olmasa baska birseydir

Aynı sorun bana da oluyor ne zaman f tuşlarını kullansam kullandıktan sonra kafayı yiyiyor klavye çözümü vs bilen var mı acaba

dostum fn ve s tuşlarına basmayı deneyebilirsin bazen klavye tuşlarının yeri değişiyor bende alt ve Windows tuşu değişiyordu sürekli öyle düzelmişti internette başka tuş kombinasyonları da var olmazsa onları deneyebilirsin

dostum fn ve s tuşlarına basmayı deneyebilirsin bazen klavye tuşlarının yeri değişiyor bende alt ve Windows tuşu değişiyordu sürekli öyle düzelmişti internette başka tuş kombinasyonları da var olmazsa onları deneyebilirsin
alt ve win bazen karısıyor fn+win yapına düzeliyor ama

uygulaması varmı ?

Bak arkadaş atmış driver. İndir fabrika ayarlarına döndür

Geri