valla güzel hissettiriyor şuan merak ettim normal mi diye skatezleride iyi fiyatına göre baya sağlam duruyorBu mouse alıp memnun olan görmedim
nasıl anlıcam hocamşuan bende de var mhz kaçta hocam 8k işlemciye çok yük bindiriyor
hocam sağlam durmuyor site sorun çıkarmaz demi jkwdajkdjkşlasoldaki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yazılımı indir sonra sol alttan apex mouse yazısından 2.4 g ye tıkla ordan parameter kısmında yazıyor
yok sıkıntı olmaz bende burdan indirdim xdhocam sağlam durmuyor site sorun çıkarmaz demi jkwdajkdjkşla
hocam çok saol wajkşdljakşw 1k imiş ve düzeldi sanırım cpu şeysi yazılımı indirmeden önce size ek olarak sormak isteidğim nasıl gif atabilirim mouse abu arada gerçekten gıcırdıyor ama fp denebilir ya çok sıkıntı olursa kablo ile kullanır geçerim
yok sıkıntı olmaz bende burdan indirdim xd
hocam oldu dwjkjkajkda çok güzel tek bişi kaldı şu dockun rengini nasıl sabit yapabilirim128x128 gif bul sonra usb seçneğine gel zaten ilk ora açılır
Alıntıyı görüntüle
color un yanında picture var oraya girip gifi yükle sonra sağ taraftan
Alıntıyı görüntüle
upload animation de yükler
Gıcırdama mevzusu ne tam olarak?bu arada gerçekten gıcırdıyor ama fp denebilir ya çok sıkıntı olursa kablo ile kullanır geçerim
yok sıkıntı olmaz bende burdan indirdim xd
hocam clicklere tıklayın anlıcaksınız aşağı doğru giderken cızırtı geliyorGıcırdama mevzusu ne tam olarak?