Neler Yeni

Ajazz J159 Apex Mouse Sorunu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

splashin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Arda
Merhaba ajazz j159 apex modelini aldım fakat içinden dongle çıkmadı. Bu durumda bu mouseu nasıl kullanabilirim. Bir yerden tedarik edebilir miyim ya da herhangi bir şekilde kablosuz kullanmamın yolu var mıdır?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,870
İsim
Mehmet Aslan
Merhaba ajazz j159 apex modelini aldım fakat içinden dongle çıkmadı. Bu durumda bu mouseu nasıl kullanabilirim. Bir yerden tedarik edebilir miyim ya da herhangi bir şekilde kablosuz kullanmamın yolu var mıdır?
dongle sarj istasyonunun içine gömülü. Harici olarak çıkmaz. Sarj istasyonunu bilgisayarına bağlayarak kablosuz kullanabilirsin.

Dambıldor

80+ Silver
Zaten mouseun içinde bi bölgede oluyor. O kapağı açtım çıkmadı bunu teemuya ilettim hata oldugunu bildirip para iadesi yaptılar. Fakat ürünü göndermene gerek yok dediler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İade istedim para iade edildi ürünü göndermene gerek yok dediler. Benim bunu kablosuz kullanma şansım var mıdır?
Gelir gelmez iade talebi mi açtın foruma konu acmadan aynen öyledir

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,870
İsim
Mehmet Aslan
Şu temu nun politikalarını suistima etmeyin artık be. Sonra önlem alacaklar herkes zarar görecek. 3 kuruş için yaptığınız şeye bak ya.

Son düzenleme:

splashin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Arda
Şu temu nun politikalarını suistima etmeyin artık be. Sonra önlem alacaklar herkes zarar görecek. 3 kuruş için yaptığınız şeye bak ya.
Ne üç kuruş için dostum bilmediğim için fotoğrafları ile talep açmıştım. Ben bunu ilk defa görüyorum çünkü normalde mouse arkasında dongle kısmı boş ben hep öyle gördüğüm için bir problem olduğunu düşündüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gelir gelmez iade talebi mi açtın foruma konu acmadan aynen öyledir
Ustam bilmiyordum

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,870
İsim
Mehmet Aslan
Ondan önce buraya konu açabilirdin. Hadi yaptın bari buraya yazma , konunun ne kadar hit aldığını biliyorsun , sen yapınca başkaları da yapacak. Sonra önlem alacaklar insanlar mağdur olacak , 1 mouse alıcam diye değmez , başka zaman da alışveriş yaparsın.

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom