dostum o sarj ettıgın yer varyua onun ıcındeZaten mouseun içinde bi bölgede oluyor. O kapağı açtım çıkmadı bunu teemuya ilettim hata oldugunu bildirip para iadesi yaptılar. Fakat ürünü göndermene gerek yok dediler.
dongle sarj istasyonunun içine gömülü. Harici olarak çıkmaz. Sarj istasyonunu bilgisayarına bağlayarak kablosuz kullanabilirsin.Merhaba ajazz j159 apex modelini aldım fakat içinden dongle çıkmadı. Bu durumda bu mouseu nasıl kullanabilirim. Bir yerden tedarik edebilir miyim ya da herhangi bir şekilde kablosuz kullanmamın yolu var mıdır?
var dostumKablosuz kullanma şansım var mıdır
sarj istasyonu çıktı mı? ben o çıkmadı sandım. o dongle işte. dostum haksız yere iade almışsınKablosuz kullanma şansım var mıdır
Gelir gelmez iade talebi mi açtın foruma konu acmadan aynen öyledirZaten mouseun içinde bi bölgede oluyor. O kapağı açtım çıkmadı bunu teemuya ilettim hata oldugunu bildirip para iadesi yaptılar. Fakat ürünü göndermene gerek yok dediler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İade istedim para iade edildi ürünü göndermene gerek yok dediler. Benim bunu kablosuz kullanma şansım var mıdır?
Ne üç kuruş için dostum bilmediğim için fotoğrafları ile talep açmıştım. Ben bunu ilk defa görüyorum çünkü normalde mouse arkasında dongle kısmı boş ben hep öyle gördüğüm için bir problem olduğunu düşündüm.Şu temu nun politikalarını suistima etmeyin artık be. Sonra önlem alacaklar herkes zarar görecek. 3 kuruş için yaptığınız şeye bak ya.
Ustam bilmiyordumGelir gelmez iade talebi mi açtın foruma konu acmadan aynen öyledir