Neler Yeni

AJAZZ KLAVYE BİLEK DESTEĞİ (AULA F75 İLE UYUMLU) 337 TL VERGİ HARİÇ

Krxell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
İsmail
Özellikle AULA F75 kullanan arkadaşlar için tavsiyemdir kendim görünce aldım bilek desteksiz kullanamıyorum beyaz ve siyah stokta aliexpressten almak istemeyen arkadaşlar buradan temin edebilir 33 cm birebir uymaktadır. İnternetten bulduğum görsel ile de bu anlaşılıyor.

WhatsApp Görsel 2024-12-10 saat 12.19.42_5920ee26.jpg

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
Erdem çay
yüzeyi nasıl yıkamayla yada silmeyle temizlenir mi,
bide klavyeye sabitlenmiyor değilmi, boşta duruyor

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emre
keycaps linkide atar mısın çok iyi duruyor

Rahatlık olarak nasıl hocam elimde bulut desteği var ondan iyi midir ali'den almıştım 150 TL'ye kargoda bekliyorum

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow

Krxell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
İsmail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
toplu cevap vereyim ikisi farklı marka olduğu için öyle manyetik bilek destekleri gibi yapışmaz ama boyut olarak birebir uyuyor nemli bir bez ile silinebilir rahatlıkla. Türkiye'ye gelen aula f75ler geneli kuzey yönlü oluyor güneyde var tabi ben bu görseli fotoğraflardan buldum keycaps konusunda nereden alındığını bilmiyorum. wraith ve stelseries keycapsleri var türkçe düzen olarak ancak klavyenin sesini ve hissiyatını değiştiriyor. Ben o yüzden almak istemedim ayrıca orjinal aulaf75lerin keycapslerindeki kontrast çok iyi tasarlanmış bana kalırsa o yüzden para vermek istemedim.
Güney düzen mi bu klavye
Rahatlık olarak nasıl hocam elimde bulut desteği var ondan iyi midir ali'den almıştım 150 TL'ye kargoda bekliyorum
keycaps linkide atar mısın çok iyi duruyor
yüzeyi nasıl yıkamayla yada silmeyle temizlenir mi,
bide klavyeye sabitlenmiyor değilmi, boşta duruyor

klon3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren Eraz
toplu cevap vereyim ikisi farklı marka olduğu için öyle manyetik bilek destekleri gibi yapışmaz ama boyut olarak birebir uyuyor nemli bir bez ile silinebilir rahatlıkla. Türkiye'ye gelen aula f75ler geneli kuzey yönlü oluyor güneyde var tabi ben bu görseli fotoğraflardan buldum keycaps konusunda nereden alındığını bilmiyorum. wraith ve stelseries keycapsleri var türkçe düzen olarak ancak klavyenin sesini ve hissiyatını değiştiriyor. Ben o yüzden almak istemedim ayrıca orjinal aulaf75lerin keycapslerindeki kontrast çok iyi tasarlanmış bana kalırsa o yüzden para vermek istemedim.
Aynen bende ses değişmesin diye keycaps almıyorum, şu anda mükemmel.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emre
bende şey yüzünden istiyorum, akşam olunca keycaps yüzünden harfler okunmuyor önceden'de %100 klavye kullandığım için kafam karışıyor tuşlardan

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Osman
Forumda daha önce bu ürünü almış olan çok fazla arkadaş vardı. Neredeyse hepsi kirlenmesinden şikayetçiydi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,464
Üyeler
163,323
Son üye
serche
Top Bottom