30 euro üstü ürün alamazsınız gümrük vergisi geregi.aj179 apex veya pro
O para onlara verilmez, ve Türkiyeye alamazsınız. Bütçe varsa Lamzu thorn alın indirimdeyken 2.9k yaaj179 apex veya pro
Temu'dan aj159 apex için stok bekleyebilirsiniz başka türlü yok.almanın bir yolu yokmudur hocam bu mouse u
Amazon'da 3200e satiliyor oradan alabilirsiniz. Neden degistirmek istiyordunuz bu arada?aj159 apex kullanıyorum zaten şuanda
1. si hocam kasma yapıyor mouse saçma bir şekilde 1khz de kullanıyorum masaüstünde saçma sapan takılmalar oluyor 2. olarak da ergo bir mouse için 179 düşündümAmazon'da 3200e satiliyor oradan alabilirsiniz. Neden degistirmek istiyordunuz bu arada?
peki hocam max 50 dolar bütçede ergo mouse 4khz ve üstünde önerin ne olur?Boşuna uğraşmayın ürünler 30 euro üstü olduğu için ciddi problem yaşarsınız. Göndermezler ama hadi diyelim ödeme yaptınız bir şekilde gümrüğe takılırsa ne yapacaksınız 60 euro mouse için gümrükçü mü tutacaksınız yani her yönden boşa kürek çekmek ve sonucunda aylar sürecek problemlerle uğraşmaktan başka bir şey değil
Anladim sansiniza sorunlu mouse denk gelmis. 179 apexin fiyatina degecegini dusunmuyorum.1. si hocam kasma yapıyor mouse saçma bir şekilde 1khz de kullanıyorum masaüstünde saçma sapan takılmalar oluyor 2. olarak da ergo bir mouse için 179 düşündüm