Neler Yeni

Ajazzın kendi sitesinden alışveriş nasıl yapılır

stoxbtw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
stox
Ajazzın sitesinden alışveriş yapmayı düşünmüştüm ancak ödeme kısmı sadece paypal ile olduğunu gördüm ve malum türkiyede paypal yasaklanmıştı.
Nasıl alışveriş yaparız bir yolu varmıdır

stoxbtw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
stox
Amazon'da 3200e satiliyor oradan alabilirsiniz. Neden degistirmek istiyordunuz bu arada?
1. si hocam kasma yapıyor mouse saçma bir şekilde 1khz de kullanıyorum masaüstünde saçma sapan takılmalar oluyor 2. olarak da ergo bir mouse için 179 düşündüm

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Erdem çay
Boşuna uğraşmayın ürünler 30 euro üstü olduğu için ciddi problem yaşarsınız. Göndermezler ama hadi diyelim ödeme yaptınız bir şekilde gümrüğe takılırsa ne yapacaksınız 60 euro mouse için gümrükçü mü tutacaksınız yani her yönden boşa kürek çekmek ve sonucunda aylar sürecek problemlerle uğraşmaktan başka bir şey değil

stoxbtw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
stox
Boşuna uğraşmayın ürünler 30 euro üstü olduğu için ciddi problem yaşarsınız. Göndermezler ama hadi diyelim ödeme yaptınız bir şekilde gümrüğe takılırsa ne yapacaksınız 60 euro mouse için gümrükçü mü tutacaksınız yani her yönden boşa kürek çekmek ve sonucunda aylar sürecek problemlerle uğraşmaktan başka bir şey değil
peki hocam max 50 dolar bütçede ergo mouse 4khz ve üstünde önerin ne olur?

Shix2x

80+ Bronze
1. si hocam kasma yapıyor mouse saçma bir şekilde 1khz de kullanıyorum masaüstünde saçma sapan takılmalar oluyor 2. olarak da ergo bir mouse için 179 düşündüm
Anladim sansiniza sorunlu mouse denk gelmis. 179 apexin fiyatina degecegini dusunmuyorum.

Top Bottom