Neler Yeni

Ak Parti GM “Sen Kimsin” Tweeti!

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Çok haklı nedenler ve çok haksız nedenler var. Gezi parkı tarzı bir şey olacaktı çünkü insanlar artık isyan edecek bir şey arıyordu, artık susmak istemiyorlardı. HEPSİ DEMİYORUM ORAYA GERÇEKTEN BİR KAÇ AĞACI KURTARMAYA GİDENLER OLDU onun dışında sırf terör eylemi yapmaya gidenler de oldu. O yüzden gerçekten yorum yapmayacağım. Tartışılır...
İnsanlar daha fazla gelsin diye ağacı bahane ettiler. Oraya katılan ünlüler vardı.Hatay Yanarken bir tweet bile atmadılar.

Son düzenleme:

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
İnsanlar daha fazla gelsin diye ağacı bahane ettiler. Oraya katılan ünlüler vardı(isimlerini verirsem bir şey olur diye vermiyeyim.)Hatay Yanarken bir tweet bile atmadılar.
0 yorum bilgim yok konu hakkında.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Hiçbir twitin doğruluğunu, işin arkasında başka bir durum olup olmadığını araştırmadan ekledin herhalde? FETÖ ve PKK güzellemelerine bile yer vermişsin...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gezi Parkı olmasaydı belki Türkiye başka bir konumdaydı.
Kesinlikle katılıyorum hocam. Ağaçlar katlediliyor demişlerdi fakat ağaçlar sökülüp başka bir yere dikiliyordu. Anlatıldığı gibi katliam yoktu. Birkaç kanı kaynayan genci topladılar, aralarına provokatörleri de yerleştirdiler ve Türkiye'nin birkaç yılını daha çaldılar.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Hiçbir twitin doğruluğunu, işin arkasında başka bir durum olup olmadığını araştırmadan ekledin herhalde? FETÖ ve PKK güzellemelerine bile yer vermişsin...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinlikle katılıyorum hocam. Ağaçlar katlediliyor demişlerdi fakat ağaçlar sökülüp başka bir yere dikiliyordu. Anlatıldığı gibi katliam yoktu. Birkaç kanı kaynayan genci topladılar, aralarına provokatörleri de yerleştirdiler ve Türkiye'nin birkaç yılını daha çaldılar.
Dostum fark ettiysen ben sadece oraya atılan şeyleri attım... Aralarından sevdiklerim var sevmediklerim var o yorumların altında ki her şeyi burada paylaştım, daha öyle niceleri var ama 25 fotoğraf sınırı olduğu için atamıyorum. Lütfen peşin yargılı olma...

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Dostum fark ettiysen ben sadece oraya atılan şeyleri attım... Aralarından sevdiklerim var sevmediklerim var o yorumların altında ki her şeyi burada paylaştım, daha öyle niceleri var ama 25 fotoğraf sınırı olduğu için atamıyorum. Lütfen peşin yargılı olma...
Bilinçli olarak terörist sevicilerin güzellemesini yapacağını düşünmüyorum zaten. Fakat bu şekilde paylaşıyor olman, onların ekmeğine yağ sürüyor. Bunu okuyanlar, hiçbir araştırma yapmadan inanıp geçiyor. Aralarında birçok yalan haberin bulunduğu twitler var. Okunmayacağını bildiğim hâlde, hepsini araştırır buraya yazardım fakat ev taşıyorum. İnternet nakli de bir süre uğraştıracak, vaktim yok ne yazık ki.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Bilinçli olarak terörist sevicilerin güzellemesini yapacağını düşünmüyorum zaten. Fakat bu şekilde paylaşıyor olman, onların ekmeğine yağ sürüyor. Bunu okuyanlar, hiçbir araştırma yapmadan inanıp geçiyor. Aralarında birçok yalan haberin bulunduğu twitler var. Okunmayacağını bildiğim hâlde, hepsini araştırır buraya yazardım fakat ev taşıyorum. İnternet nakli de bir süre uğraştıracak, vaktim yok ne yazık ki.
Ben bir haber olsun diye atmıştım, dikkat ederim.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Ak parti Gençlik Kolları “Sen Kimsin” mentionlu bir post attı. Bunun altına binlerce yorum geldi hepsini buraya koyuyorum bakarsınız. (Fotoğraflar geldikçe atacağım)

Arkadaşlar biz kim miyiz? Buyrun...
Ben kimim anlatayım...
-Sta

Son düzenleme:
Top Bottom