Neler Yeni

Çözüldü✓ AK400 Digital Ekran Gelmiyor

swocth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emin
Arkadaşlar merhaba bugün deepcool ak400 digital aldım. ARGB kablosu hariç Tüm bağlantılarını yaptım çünkü anakartta RGB var ARGB yok. O yüzden ışıkları yanmıyor ama ekranı da gelmiyor. Forumlarda gezindiğimde USB kablosunu ile geliyor demişler ama o takılı olduğu hâlde gelmiyor bende. Sorunu nasıl çözerim?

Ekler

• IMG_20240821_101506.jpg
    IMG_20240821_101506.jpg
    1.4 MB · Hit: 26
anakartın rgb destekliyor mu? Ben de alıcaktım bundan ama anakartım digital göstergeyi vermeyeceği için vazgeçtim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayarlanabilir rgb desteği gerekiyormuş galiba senin anakartta yolsa açılmaz diye biliyorum digital ekranç

swocth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anakartın rgb destekliyor mu? Ben de alıcaktım bundan ama anakartım digital göstergeyi vermeyeceği için vazgeçtim.

ayarlanabilir rgb desteği gerekiyormuş galiba senin anakartta yolsa açılmaz diye biliyorum digital ekranç
Asus aura sync gibi özellikler var bende anakartim üzerinde de yanan RGB ışıklar var ayarlanabiliyor

Arkadaşlar merhaba bugün deepcool ak400 digital aldım. ARGB kablosu hariç Tüm bağlantılarını yaptım çünkü anakartta RGB var ARGB yok. O yüzden ışıkları yanmıyor ama ekranı da gelmiyor. Forumlarda gezindiğimde USB kablosunu ile geliyor demişler ama o takılı olduğu hâlde gelmiyor bende. Sorunu nasıl çözerim?
ARKADAŞLAR USB KABLOSUNU TAKTIKTAN SONRA DRİVERLERİNİ KURUP ORADAN AKTİF ETMEK GEREKİYORMUŞ. ÇÖZDÜM SORUNU TEŞEKKÜRLER

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,232
Üyeler
159,746
Son üye
yavvv212223
Top Bottom